Informasjon

Publisert 9. februar, 2017

Stillingsutlysninger

OPPDATERT: Samfunnet har nå fire ledige stilling!

Fotografer – film og foto

Studentsamfunnet søker nå flere komitémedlemmer til film- og fotoblokka. Arbeidsoppgavene vil bestå av å fotografere eller filme konserter, portretter, revyer eller andre arrangementer på Studentsamfunnet etter behov. Erfaring er en fordel, men ikke nødvendighet. Det kreves heller ikke eget utstyr for å bli med. Som medlem i komiteen havner du på Samfunnets gratisliste, du får tilgang til Samfunnets internfest og du får bli med på andre sosiale arrangement i regi av blokka. Du må være medlem av Samfunnet for å søke.

Send søknad eller eventuelle spørsmål om stillingen til film@samfunnetiaas.no.

 

Rombookingssjef

Er du et ordensmenneske som er glad i struktur og å tilrettelegge for andre?

Som rombookingssjef har du ansvar for å ta hånd om den daglige rombookingen på Samfunnet for lag og foreninger. Det er består i å fortløpende følge med på mail for å føre inn bookinger som forespørres. I tillegg skal faste bookinger som avklares på rombookingsmøtet én gang i semesteret legges inn i planen. Rombookingssjefen er også mentometeransvarlig på Studentsamfunnet i Ås sine generalforsamlinger i samarbeid med IT-sjefen. Som rombookingssjef blir du komitemedlem i administrasjonsblokken.

Høres dette ut som noe for deg? Send inn en søknad til administrasjon@samfunnetiaas.no så fort som mulig. 

 

DJ på samfunnet

Discokomiteen trenger to nye medlem, kunne dette være noe for deg? Har du en interesse for musikk, miksing og har lyst til å bidra i frivillighetsarbeidet på Samfunnet? Da er dette en god mulighet for deg til å gjøre en innsats. Oppgavene går ut på å sørge for at besøkende på samfunnet har noe å svinge seg til, og lage god stemning etter konserter. Samfunnet har utstyret du trenger og du får kurs i hvordan du bruker det. Det er en fordel om du har litt erfaring med miksing fra før, men det er ikke obligatorisk. Du vil også nyte godt av funksjonergoder som billigere eller gratis inngang og billiger øl. 

Søknad sendes til disco@samfunnetiaas.no innen 01.06.2017.

 

Sprell KS

Som Sprell KS er du en del av markedsføringsblokka ved Studentsamfunnet og er direkte underlagt markedsføringssjefen. Som komitesjef har du ansvar for å planlegge, videreutvikle og følge opp arbeidet til sprellkomiteen.

Du har ansvar for at komiteen lager så mye liv og røre som mulig på campus gjennom og organisere plakatopphenging, banneropphenging, standvirksomhet, forelesningsstunt og generell sprelling rundt om på campus. Sprellkomiteen har også ansvar for å gjennomføre båndpåsetting.

Dette er en stilling med store muligheter for nytenking. Vi søker en kreativ og utadvent person med evne til å tenke nytt og litt utenfor boksen. Kjenner du deg igjen? Send en søknad med navn, litt om deg selv og hvorfor akkurat DU passer til denne jobben! Søknad sendes til markedsforing@samfunnetiaas.no innen 15.05.2017

 

Ordensvern KS

Er du interessert i å ta en større del i driften av Samfunnet, både på og utenom festkvelder?

Ordensvern er på utkikk etter en ny Komitesjef til å drifte komiteen. Som Komitesjef i Ordensvern vil du både jobbe med festavviklingen på festkvelder og den daglige driften i komiteen, dette vil innebære å lage vaktlister, jobbe som vaktansvarlig, arrangere kurs/sosiale arrangementer for medlemmene i komiteen, og mer.
Søknaden bør inneholde:
-Litt om deg selv
-Hvorfor du har lyst til å bli Komitesjef.
-Relevant erfaring

Hvis du er interessert i å søke Komitesjef i Ordensvern kan du sende søknad til ordensvern@samfunnetiaas.no.

Sprell

Som sprellemann/-kvinne er du med på å markedsføre studentsamfunnet i Ås ved å lage liv og røre på campus. Stillingen innebærer alt fra å henge opp plakater, lage bannere, sprelle rundt på campus, stå på stand og promotere samfunnet i pausen i de største forelesningssalene på campus. Er du utadvendt og ikke redd for å drite deg ut SØK SPRELL!

Send en søknad med navn, litt om deg selv og hvorfor akkurat DU passer til denne jobben. Søknad sendes til sprellemann@samfunnetiaas.no innen 30.05.2017

Share on Pinterest


Back to Top ↑

  • Siste    NLU NU         Tuntreet Tuntreet Tuntreet Tuntreet    FansBack to Top ↑