Intervju med CLMD

clmd2.jpeg

 Fadderuka er forbi, høstparallellen har startet og det er tid for semesterkickoff! Til Samfunnet kommer Martin Danielle – bedre kjent som CLMD. Den norske DJ’en har produsert musikk siden 2008, jobbet med artister som Astrid S og laget offisielle remixer for artister som for eksempel Bruno Mars. Og nå inntar han Aud Max!
Vi var så heldige å få svar på noen av spørsmålene våre:


Har du vært i Ås før? Og har du hørt noe om Samfunnet i Ås og hva vi arrangerer? (UKA i Ås, Sprell-festival etc) 
- Jeg har faktisk spilt i Ås to ganger tidligere, en gang med min gamle makker Carl, og en gang alene, og har hatt en helt sinnsykt bra opplevelse begge gangene. Det er skikkelig stas å få komme tilbake!

Når begynte du å lage musikk? - Jeg startet som DJ, og tok etterhvert steget inn i produsering, og ikke motsatt vei som en del "Bedroom Producers" gjør i dag. Den første låta jeg lagde, "I See", lagde jeg sammen med Carl tidlig i 20-årene, og mest for å se om vi hadde peiling nok på å lage musikk til å legge det til i repertoaret vårt. Det hadde vi heldigvis, for siden så har jo fokuset ligget mer og mer i å lage eget materiale. Men jeg er fortsatt lidenskapelig opptatt av å opptre og levere et kvalitetshow. Jeg syns det er veldig synd at DJ/Produsenter i generasjonen etter meg ikke virker like opptatt av det. 

Hva fikk deg til å bli interessert i elektronika? - Mamma, faktisk. Da jeg var liten var mamma Aerobicinstruktør, og jeg måtte alltid være med på timene hennes. Mens jeg satt å lekte i et hjørne, danset mamma og resten av damene etter deilig 90-talls elektronika som Snap, Mr. President og Eurythmics. Og da var det tydeligvis gjort. Mamma heter Danielle, så jeg har hedret "innsatsen" hennes med å gjøre henne en del av artistnavnet mitt, Martin Danielle. Og du skal ikke se bort i fra at det dukker opp noe 90-talls elektronika i showet mitt.

Spiller du mange konserter utenfor Norge? - Med de to siste sesongene av The Voice måtte jeg kutte ned på all turnering dessverre, men til vanlig spiller jeg også mye utenfor Norge. Jeg har turnert hele USA med Steve Angello, og gjort flere egne miniturneer og konserter i blant annet Brasil, UK og Mellom-Amerika, for å nevne noe. Som sagt, det å opptre er det jeg liker best med jobben min, så jeg prioriterer det når jeg kan.

Hva liker du best – å spille konserter eller være mentor i The Voice? - Helt klart konserter, men å være mentor har gitt meg en helt unik inspirasjon. Det er noe veldig spesielt med å kunne hjelpe unge talenter opp og frem, og bidra til at de tar gode valg for sine fremtidige karrierer. Jeg har fremdeles god kontakt med mange av de jeg hadde på laget mitt, og er helt sikker på at man får høre mer fra flere av dem. Team Martin for alltid!

Hva forventer du av oss studentene i Ås som publikum? - At de er klar for en fest. Jeg har tatt frem noen ordentlige godbiter til dette settet, og det kan til og med hende at jeg spiller noe som ingen har hørt før spesielt for Ås-publikummet, så jeg håper folk liker det.

Det høres ut som denne kvelden kommer til å bli fantastisk, og det er fremdeles ledige billetter! Ta turen til Samfunnet på fredag for å bidra til stemningen og starte semesteret med en herlig kveld!

Intervju med TØFL

Augustblokken er i gang og semesterets første konsert er endelig her. Samfunnet får besøk av TØFL, indiepop-bandet fra Stavanger som ble kåret til ukas Urørt i 2018. Gutta har ligget og vaket i det norske popvannet gjennom hele 2018, og er klare for å få stemningen til topps på Samfunnet. Gjengen tok seg også tid til å svare på noen av spørsmålene våre. 


Har dere vært i Ås før? 

Hva vet dere egentlig om Ås? Har dere hørt om Samfunnet, UKA etc før? 

Aldri vært i Ås, men har hørt mye bra om veggispylsene på shellen der me den skolen. Så kjenne vel alle någen så studere på Ås!?


Hva er det dere gleder dere til når dere skal spille konserter? 

Det kjekkaste e å møda nye folk, og å dansa! Husk å dans på konsert!!!


Hvordan tror dere at det blir å spille for studentene på samfunnet? Vi er et lite universitet sammenlignet med andre, så konserten blir jo kanskje litt mer intim enn dere er vant til? 

Studentkonserter e di beste konsertene! Dess mer intimt, dess gøyere blir det å spela. Me glede oss te konsert, og tror at studentene i Ås vett koss å hoppa å dansa.


Hvorfor spiller dere ofte konsert i pyjamas?

Forde det e sykt behagelig vel!?


Me glede oss! <3
Det gjør vi og! De to siste årene har TØFL opparbeidet seg et eksplosivt liveshow som har resultert i oppvarmingsjobber for blant annet Dagny, Sløtface og Silja Sol, så dette kan ikke bli noe annet enn bra. Ta turen innom Samfunnet på onsdag for å se denne flinke gjengen live!

Kjære nye student- Velkommen!

Kjære nye student – velkommen!
Velkommen til Norges vakreste campus og et studentsamfunn du skal lete lenge etter. Uansett om du begynner på bachelor, master eller årstudium er jeg sikker på at du kommer til å stortrives her ute på «bygda» med oss andre.

 

Mange vil si at i en studenttilværelse er livet utenom studiene like viktig som selve studiet, og Ås har noe for alle og enhver. Ta turen innom Graskurs onsdag 14. august for en smakebit av Ås sitt sosiale liv! Er du for eksempel hjemmekjær har vi en drøss med stedsforeninger som demper hjemlengselen, for de sangglade finnes det en rekke forskjellige kor – kort sagt, med 80 ulike lag og foreninger finnes det noe for alle. Men vi har alle til felles at vi samles på Samfunnet.

Samfunnet er for og av studentene i Ås, og har røtter tilbake til 1864. Det er her vi samles til quizzer, konserter og andre sosiale arrangementer. Men Samfunnet skiller seg ut ved at det drives på god gammeldags dugnadsånd; hvor medlemmene av Samfunnet stiller som vakter og bartendere, mens noen jobber bak kulissene i for eksempel markedsføring eller økonomi.
Som medlem av Samfunnet får man gratis eller rabattert inngangspris på arrangementer, stemmerett på Samfunnets generalforsamling og mulighet til å engasjere deg i en av Samfunnets komiteer!

122.jpg

 

Men kanskje du vil teste ut Samfunnet først? Da har du mange muligheter allerede i august. Allerede 9. august er det omvisning på Samfunnet og Fredagslounge med speedfrending, den perfekte muligheten til å bli kjent med nye mennesker. Om du vil bruke noen dager på å finne deg til rette i Ås kan du som sagt dra på Graskurs 14. august på dagen, men samme dag er det også konsert med TØFL og temafest. Finn ut hvilket tema ditt fakultet har, og ikke vær redd for å dra den langt! Graskurs del 2 den 16. august er også verdt å få med seg, hvor foreningene viser et litt mindre påsminket bilde av seg selv.

Om du har konkurranseinstinkt er Samfunnets rebusløp et must, meld på deg selv og for eksempel faddergruppen din og konkurrer mot andre faddergjenger.

Uansett hva du slenger deg på kan jeg garantere at du vil kose deg, for å sitere Samfunnets formann Oscar Mork «på Ås blir det aldri mer moro enn vi gjør det selv – heldigvis for oss er dette noe vi er usedvanlig flinke til». Nok en gang, velkommen! 

Hvordan er det å jobbe i komite på festkvelder?

Komiteene på Samfunnet er det som får Samfunnet til å gå rundt, og livet på Ås hadde vært veldig annerledes uten dem. Å jobbe i komite innebærer at man jobber minst 30 timer per semester, men fordelene er mange. Internfester, gratis inngang på mange arrangementer og mulighet til å bli kjent med nye mennesker er bare noen av dem. Men hvordan er det egentlig å jobbe i komite? Vi har snakket med mange av de som jobber i komite på en festkveld om hvordan det er å jobbe i disse komiteene.

 

Inngang – Martine Bingen (komitemedlem) og Astrid Lunde (Ansvarlig)

Martine
Å jobbe i inngangskomite er veldig hyggelig. Du føler at du bidrar hakket mer enn man gjør ved vanlig samfunnstjeneste, og at man tar mer del i Samfunnet. Det er sosialt å være med i komite, du blir kjent med nye mennesker og du får være med på internfest – noe jeg synes er veldig gøy!

Hvis jeg skulle valgt en annen komite ville det vært bar eller ordensvern. Men jeg anbefaler å søke inngangskomite – det er sosialt og du får goder som billigere øl og billetter.

Kristina Bringedal Gedde (1 of 24).jpg

Astrid

Jeg trives veldig godt som inngangsansvarlig. Det er en sosial jobb, hvor du står med en god gjeng og slipper inn folk på Samfunnet. Jeg liker å slå av en prat med de som kommer på Samfunnet, så denne komiteen er jo perfekt.

Min stilling har utfordret meg, jeg har lært å ta avgjørelser i vanskelige situasjoner, lært mer om regnskap og hvordan det er å lede mennesker. Jeg er veldig takknemlig for det, for dette er kunnskap jeg tar med meg videre.
Hvis jeg skulle vært i en annen komite hadde det vært bar – der er det jo sosialt der og!

Kristina Bringedal Gedde (14 of 24).jpg

Bar – Hans-Jørgen Sand

Hans-Jørgen

Jeg søkte faktisk komite før jeg hadde kommet inn på NMBU. En venninne fortalte meg om Samfunnet og de ulike komiteene, så jeg sendte inn en søknad før jeg visste om jeg skulle begynne på NMBU. Jeg har jobbet i barkomite i 4 år, og planlegger ikke å slutte før jeg er ferdig på NMBU. Det jeg liker ved barkomiteen er det sosiale samværet og at du gjør mye mer for studentmassen. I tillegg har man i komite de beste festene og du lærer mye om Samfunnet som du ellers ikke ville gjort – noe jeg setter stor pris på.

Kristina Bringedal Gedde (7 of 24).jpg

Mat – Ingvild Pedersen

Ingvild

Jeg har lett etter noe som engasjerer meg på Samfunnet. Når jeg hadde samfunnstjeneste meldte jeg meg alltid til kjøkkenet, det var der jeg trivdes best. I høst ble matkomiteen opprettet og endelig var det en komite jeg engasjerte meg for! Det er sosialt å jobbe i denne komiteen, og du føler du er en del av noe her på Samfunnet. I tillegg skader det ikke med godene som følger med å jobbe i komite, men det er ikke så viktig for meg. Hvis jeg skulle vært i en annen komite hadde det nok vært inngang eller Tuntreet – men jeg trives veldig godt her i matkomiteen.

Kristina Bringedal Gedde (8 of 24).jpg

Arrangement – Amalie Eikeland Holmefjord

Amalie

Runa (tidligere arrangementsjef) sa til meg at «du passer i denne komiteen», så da søkte jeg – enkelt og greit. Det er mye forskjellig man gjør i denne komiteen, alt fra pynting til temafester, tirsdagspåfyll og peiskos. I arrangementskomiteen får man mulighet til å se bak kulissene på Samfunnet, og man tenker ikke over hvor mye arbeid som legges inn under en festkveld før man blir med i komite. Hvis jeg skulle vært med i en annen komite hadde det vært artistkomiteen, men jeg trives veldig godt der jeg er. Jeg synes ikke det er noe problem å jobbe flere festkvelder enn man gjør som medlem, for godene i komite og det sosiale veier opp for de ekstra vaktene.

Kristina Bringedal Gedde (11 of 24).jpg

Lys – Rasmus Hageland

Rasmus

Jeg jobbet med lys under UKA, og det var det som fikk meg til å søke lyskomite. Jeg trives godt, det er en sosial komite og mange flinke folk. I tillegg får man kunnskap man vanligvis ikke får, som jeg sikkert får bruk for senere i livet.

Hvis jeg ikke jobbet i lys ville jeg nok ha jobbet i lyd.

Kristina Bringedal Gedde (18 of 24).jpg

Ordensvern – Helena Seland Myhre

Helena

Jeg søkte ordensvern etter å ha jobbet som funksjonær under UKA, som ga meg en forsmak på komitelivet. Jeg trives veldig bra, jeg startet som komitemedlem høsten for 2 år siden og ble nylig vaktansvarlig og komitesjef – så det er tydelig at jeg trives. Jeg føler jeg er mer med og bidrar, i tillegg har jeg blitt kjent med mange nye mennesker. Godene man får i komite veier opp for ekstra vakter, men for meg er de kun en bonus. Hvis jeg skulle valgt en annen komite ville jeg jobbet i bar eller inngang, men som sagt trives jeg veldig bra der jeg er!

Søk orden!

ordensvern.jpg

Film og foto – Kristina Gedde

Kristina

Under fadderuka hørte jeg ofte «søk komite, det lønner seg», og det vil jeg si det gjør. Jeg trives veldig godt i film og foto-komiteen, og har lært mye. Jeg har lært meg mer om Photoshop og Lightroom, og vi har veldig bra utstyr! Det er en sosial komite og passer godt hvis man har foto som en hobby – men det er ikke et krav. Vi er ikke så mange i komiteen, så vi er en god gjeng og har det gøy sammen. Jeg er veldig fornøyd med å være med i denne komiteen, men måtte jeg ha valgt noe annet hadde det nok vært Tuntreet.

Kristina Bringedal Gedde (24 of 24).jpg

Lyd – Nikita Fonarev

Nikita

Jeg har alltid spilt og vært opptatt av musikk, og jobbet mye med lyd så når jeg fant lydkomiteen ville jeg lære mer. Jeg trives utrolig bra, vi er ganske mange i komiteen men vi har et godt samhold og trives bra sammen. Du lærer mye av å jobbe her.

Hvis jeg måtte velge noe annet hadde det vært artistkomite.

Kristina Bringedal Gedde (23 of 24).jpg

Lemaitre avslutter Sprellfestivalen

20190407-Bendik_Hassel (2).JPG

Snøen har smeltet, pollensesongen har begynt og eksamensperioden begynner smått å påvirke hverdagen til studentene på Ås. Løsningen var klar – det trengtes en Sprellfestival.

 En fantastisk Sprellfestival er nå dessverre over, men hva var ikke en bedre måte å avslutte på enn med headliner Lemaitre? Den norske elektronikaduoen har holdt på siden 2010, gitt ut flere EP’er og utga sitt første studioalbum i 2017. Med seg til Ås tok de blant annet med Markus Neby på synth, som mange kjenner fra P3.

3000 meter øl tidligere på dagen kickstartet folkefesten denne kvelden skulle bli, og det virket som det var vors i annethvert kollektiv på Pentagon og Pomona. Køen ved Aud. Max var lang og folket strømmet på, men kveldens dugnadsgjeng sørget for en effektiv inngang. Litt trist var det riktignok at politiet ikke stilte opp med hundepatrulje som de gjorde på Unge Ferrari tidligere i uken.

Kristina Bringedal Gedde (11 of 15).jpg

Lemaitre serverte et fantastisk show – og et improvisert jazzinnslag da en øl fant veien til teknisk utstyr. Til tross for dette virket det som både artister og festdeltagerne koste seg! Allsang, dans og swing her og der bidra til en utrolig god stemning i en nokså full Aud. Max, hvor basslinjen i Seven Nation Army ble sunget for full hals hver gang det virket som konserten begynte å nærme seg slutten.

Men alle gode ting må ta slutt en gang, og festdeltagerne fordelte seg rundt på samfunnet for å fortsette festen. Spesielt god stemning var det i Johannes der trekkspill og dans bidro til støynivået. Begge barene i Johannes var flittig besøkt, og Caféklubben var åpen for de som ville ha en drink i litt roligere omgivelser hvor det var mulig å høre hva sidemannen prøvde å si til deg. Bodegaen var tettpakket, Rosehagen bidro med mat til sultne studenter, og det virket som stemningen var god på hele Samfunnet. Lemaitre og Samfunnet sørget for en fantastisk avslutning på en fantastisk Sprellfestival, vi gleder oss til neste gang!

Kristina Bringedal Gedde (14 of 15).jpg

Blogginnlegg- Generalforsamling sa du, sa du?

Du har kanskje sett informasjonen om Generalforsamling, eller GF, kommet til syne i din innboks på epost, og hvis du ikke har sett den, må du sjekke søppelposten din. Dette er nemlig en VELDIG VIKTIG EPOST der. Dette er invitasjonen til at du som medlem skal komme å si hva du mener om driften ved Studentsamfunnet. Bruk muligheten du har! Hørhør!

GF er årsmøte til Studentsamfunnet i Ås og her blir de store linjene ved driften satt. Hele GF følger en bestemt saksliste med en rekke punkter. Saker her er for eksempel (satt i vilkårlig rekkefølge):  

-        Rapporter: Alle organene, det vil si Kjernestyret, Tuntreet, Samfunnet I Ås, UKA i Ås og Næringslivsutvalget, skal fortelle om hva de har drevet med det siste halvåret siden forrige generalforsamling.

-        Budsjett for 2019: Det skal legges fram en økonomisk plan for 2019 for alle organer ved Studentsamfunnet.

-        Innsendte saker: Saker som medlemmer har sendt inn på forhånd av generalforsamlingen og som ønskes å tas opp.

-        Forslag til vedtektsendringer: Vedtekter er retningslinjer for hvordan Studentsamfunnet skal drives og fungerer som Studentsamfunnets lover. Litt spesielt for høstens generalforsamling er at det kommer forslag til reviderte vedtekter, med andre ord nyoppussede vedtekter, som legges fram som et forslag til nye vedtekter. Det er ikke så mange vedtektsendringer der selve meningen i vedtekten endres, men det er mange språklige endringer og omformuleringer. Bakgrunnen for dette arbeidet er at dagens vedtekter er et lappeteppe som kan samsvare i større grad til dagens drift. Følg med på nettsiden for mer info angående dette.

-        Valg av møteledelse: Disse skal lede deltakerne igjennom GF, som en konferansier med hammer.

-        Valg av referent og tellekorps: Referenter er de som skriver protokollen fra GF, det vil si at de skriver ting som bestemmes (vedtas) på GF. Et tellekorps er de som teller antall stemmer ved avstemning. På GF bruker vi elektroniske stemmeknapper og de sørger for avstemninger stort sett, men hvis det skulle bli på papir eller ved håndsopprekning, er det altså tellekorpset som teller dette.

-        Valg: Det er valg til samfunnsstyret, styret i næringslivsutvalget, redaktør i Tuntreet, valgnemnda og eksternt medlem i Kjernestyret. Har du noen spørsmål om verv, kom på Samfunnets Spørretime i Cafeklubben mellom kl. 18.00-19.00 mandag 5. november eller ta kontakt med valgnemnda. Du kan også spørre personer som allerede innehar verv. Info om dette finnes på nettsidene til de forskjellige organene. Vurderer du å stille til velg – send inn kandidatur før siste frist fredag 10. november til valgnemnda@samfunnetiaas.no. Absolutt siste frist for innsending av kandidatur er 15. november. Ved innsending til siste frist, blir kandidatur publisert dagen før GF.

Husk å ta med deg studentkortet ditt eller annen gyldig legitimasjon på generalforsamlingen. Når du ankommer Samfunnet vil vi scanne studentnummeret ditt og sjekke medlemskap. Videre går du opp i baren utenfor Aud Max og henter ut din stemmeknapp mot å gi studentbevis/legitimasjon i retur. Ved å levere stemmeknappen tilbake etter endt GF vil du selvfølgelig få bevis/legitimasjon tilbake.

Videre tar du din plass i Aud Max, tar opp din Ipad eller datamaskin, og finner nyeste versjon av sakspapirene på nettsiden eller ved bruk av QR-koden som henger i salen. Vi prøver å kutte ut antall utskrifter og det vil kun være noen få utskrifter av fullstendig saksdokument tilgjengelig i salen. Det er slik at all nødvendig informasjon du trenger underveis i GF vil bli gitt via storskjerm og vi vil i tillegg til dette skrive ut alle innsendte saker til alle deltakere(dette gjelder forslaget til reviderte vedtekter). Det vil være gode muligheter for strømuttak, dog oppfordrer vi alle til å komme med ladede batterier på elektronikken.

Generalforsamlingen vil foregå på norsk og det vil bli servert ertesuppe, frukt, kaffe osv. Her treffer du gjerne kjente fjes og alt i alt er det en trivelig kveld med mange gode øyeblikk! Ta deg en tur – bruk din stemme - velkommen i Aud Max mandag 19. november kl 17.00

Administrasjonssjef Maggie letter på sløret

maggie blogg.jpg

Så var det det å rote seg opp på den scena på GF ..

Kalenderen hadde nesten bikka november, det var generalforsamling på Samfunnet og mye skjedde. Selv var jeg mest stressa for eksamen og skolen, var aktiv i forening og det var mye som skjedde hjemme. Jeg hadde lyst til å stille til valg som administrasjonssjef i Samfunnsstyret, men visste ikke helt om jeg turte eller burde. Hvor kjipt er det ikke hvis man ikke blir valgt? Hvorfor skulle de velge meg? Hva hvis mange stemte blankt på nettopp meg? Hva om jeg fikk et kjempe vanskelig spørsmål jeg ikke kunne svare på? Jeg tok skrittet opp på scenen, stilte meg disponibel som administrasjonssjef i samfunnsstyret og har ikke angret siden!

Det er noe med å rote seg opp på den scenen og stå der å greie ut om seg selv. Hva skal man si og hva skal man ikke si. Er jeg den rette? I havet av blikk fra kjente og mange ukjente mennesker, var det en slags trygghet og en slags «you can do it!» allikevel. Få vekk tankene, rot deg opp på scena.

Som styremedlem har jeg hatt mange morsomme øyeblikk og alle disse øyeblikkene har jeg fått dele med flotte mennesker. Engasjementet og den berømmelige Ås-ånden er til å ta og føle på når man er på Samfunnet. Du danner deg et nettverk og får lov til å samarbeide med mennesker som brenner for akkurat det samme som deg. Dessuten er du en del av et styre. Hver eneste uke har det vært styremøte og dette kan man ikke gjøre til en kjip greie – når du stiller til valg som styremedlem, stiller du deg disponibel til å være med på styremøte engang i uka det neste året! Sånn er det bare.

Jeg hadde aldri vært involvert i administrasjonsblokka når jeg stilte til valg og hadde kun satt meg inn i hvilke komiteer som var i blokka. LinTicket, Kjernestyret, festkvelder og samfunnstjenester – ganske ukjente saker for min del. Ett år senere sitter jeg igjen med så mye lærdom, så mange prøvelser, så mange eposter og et nettverk som har utvidet seg som grassalt!. Vær så snill å ikke tenk at du ikke har involvert deg nok på Samfunnet til å stille til valg – det viktigste er at du er supergira på å gjøre en innsats og har tid!

Når jeg stilte som administrasjonssjef hadde jeg ikke noe formål med å revolusjonere noen ting, heller bygge videre på det arbeidet som allerede er gjort. Dette er jeg glad jeg tenkte i ettertid, jeg tror jeg hadde blitt skuffa! Studentsamfunnet er en gammel organisasjon med mye godt i, her nytter det ikke å finne opp kruttet på nytt, men å utvikle det som allerede er. Det kan komme mye godt ut av det også og ikke vær redd for utvikling!

Jeg er veldig glad jeg rota meg opp på scena i november i fjor og oppfordrer nettopp deg som leser til å gjøre det samme på Generalforsamlingen 19. november! Det er mye som skjer på Samfunnet og jeg hadde ikke latt sjansen gå fra meg nå. Det er nå du er ung og det er nå du kan, alle har det så forbaska travelt. Er du klar til å ta steget?

Hilsen deres alle Margrethe.

Sløtface&Sauropod

Sløtface&amp;Sauropod Det skjer noe med norsk pop-rock og punk om dagen. En bølge av norske artister skyller ut over Europa og resten av verden, og det får massiv oppmerksomhet. Her hjemme har vi akkurat begynt å skjønne hva som er i ferd med å skje, kanskje tidevannet skyller saktere inn over Norge... Sløtface har turnert Europa og USA til strålende kritikk og er nå ute på Norgesturné. Musikken deres er en deilig blanding av pop, rock og punk, og tar oss tilbake til tenårene hvor alt føltes så innmari intenst og ekte. Selv sier Sløtface at de lar seg inspirere av det å være i 20-årene og ikke vite hva du gjør med livet ditt, og de skriver låter med feministiske undertoner. Det etterlengtede debutalbumet deres «Try Not To Freak Out» blir hyllet i både inn- og utland, nylig vant de Gaffas pris for «Beste norske band», og fikk akkurat den gjeve Spellemannsprisen i kategorien rock. Vi gleder oss vilt til å se denne energiske bølgen av et band dundre over Halvors Hybel med et hardtslående og utadvendt liveshow. Låtene «Pitted», «Magazine» og «Nancy Drew» er god nok grunn i seg selv til å komme på denne konserten. Dette er et band som er på vei rett til himmels, og Sauropod skal varme opp! Dette kan fort komme til å bli semesterets feeeteste konsertopplevelse

Sløtface&Sauropod
Det skjer noe med norsk pop-rock og punk om dagen. En bølge av norske artister skyller ut over
Europa og resten av verden, og det får massiv oppmerksomhet. Her hjemme har vi akkurat begynt å
skjønne hva som er i ferd med å skje, kanskje tidevannet skyller saktere inn over Norge...
Sløtface har turnert Europa og USA til strålende kritikk og er nå ute på Norgesturné. Musikken deres
er en deilig blanding av pop, rock og punk, og tar oss tilbake til tenårene hvor alt føltes så innmari
intenst og ekte. Selv sier Sløtface at de lar seg inspirere av det å være i 20-årene og ikke vite hva du
gjør med livet ditt, og de skriver låter med feministiske undertoner. Det etterlengtede debutalbumet
deres «Try Not To Freak Out» blir hyllet i både inn- og utland, nylig vant de Gaffas pris for «Beste
norske band», og fikk akkurat den gjeve Spellemannsprisen i kategorien rock.
Vi gleder oss vilt til å se denne energiske bølgen av et band dundre over Halvors Hybel med et
hardtslående og utadvendt liveshow. Låtene «Pitted», «Magazine» og «Nancy Drew» er god nok
grunn i seg selv til å komme på denne konserten. Dette er et band som er på vei rett til himmels, og
Sauropod skal varme opp! Dette kan fort komme til å bli semesterets feeeteste konsertopplevelse