Med tanke på samfunnet

Styret_5-1.jpg

Kjære Thorvald og Tora, 

 

De siste ukene har bydd på alt fra utsolgt Semesterkickoff med Klovner i Kamp til fullsatt Caféklubb under både Tirsdagspåfyll og Torsdagsquiz. Høstparalellen har endelig startet og vi elsker det. 

 

Herfra så går det egentlig bare én vei, og det er mot eksamen. Ettersom de neste månedene som regel forsvinner raskere enn hooket fra bodegan en torsdag morgen, må vi rette fokus mot høstens viktigste arrangement allerede nå. Samfunnets generalforsamling. På generalforsamlingen i oktober er det valg av hele tolv ulike verv innenfor Studentsamfunnets ulike organer, både Tuntreet, Samfunnet, Næringslivsutvalget og Valgnemnda trengs å bemannes. Kom på Samfunnets spørretime for en uformell prat om de ulike stillingene, eller les mer på nettsiden (evt. kan du gjøre begge deler ;)). 

 

Så, mens Administrasjonssjefen ikke klarer å tenke på noe annet enn generalforsamling, jobber Arrangementsjefen allerede nå flittig med semesterprogrammet for våren. Selv om vår kjære Arrangementsjef har en kreativitet utover det vanlige stiller han seg åpen for ethvert forslag eller bidrag til vårens program, og om du har et innspill er det bare å ta kontakt. 

 

Ikke nok med det, for det er ikke bare Arrangementsjefen som ønsker innspill fra Thorvald og Tora. Bookingkomiteen er også i full gang med planleggingen av vårsemesteret, og vil som alltid ha tips og ønsker på: booking@samfunnetiaas.no

 

 

Hjertelig hilsen 

Markedsføringssjefen og vennene 

Samfunnstyret

2017