Scenen for de store konsertopplevelsene

Gard Nergaard-Foto - Knut Utler (1).jpg

Når vi i bookingkomiteen begynte å jobbe på Samfunnet hadde vi mange mål, og ett av dem var å tørke støv av den deilige scenen i Halvors Hybel. Denne scenen har gitt oss vann i munnen og stjerner i øynene bare ved tanken på det store potensialet den har. Som scene har Halvors bare unntaksvis fått skinne gjennom konserter, og det er den ideelle scenen til å introdusere et bredere kulturtilbud enn det som ellers får plass på Studentsamfunnet, og vi dør etter å få til mer av dette!

 

Derfor har vi gått sammen med arrangementkomiteen, og sammen er vi kare for å blåse litt magi inn i Halvors Hybel - og vi starter allerede søndag 19. november med Samfunnets første Softesøndag!!

 

Vi sørger for tilbakelent stemning, baren kommer til å være åpen, og på scenen introduserer vi noe av det mest spennende som skjer på folkemusikk-scenen om dagen, nemlig Gard Nergaard. Gard Nergaard er en improviserende folkemusiker, komponist og historieforteller med mange jern i ilden. Han er en sterk og levende formidler av folkemusikktradisjon fra Vest-Agder, og er aktuell med albumet «Å legge på svøm» sammen med gitaristen Michael Krummins. Dette er ei plate med nykomponert folkemusikk full av turbulens, lekenhet og storytelling. Gard kommer rett fra plateslipp i Oslo, og alt kan skje når han står på scenen full av inspirasjon, klar til å sparke fra seg. Møt opp for en konsertopplevelse av de sjeldne i Halvors Hybel, enten du er kjent med folkemusikk eller ikke, for er det noen som kan vekke interessen så er det Gard!

 

Sees i Halvors hybel søndag 19.11 klokken 18:00!