Onsdag 15.11 blir det intet mindre enn TRIPPELKONSERT på Studentsamfunnet i Ås!

I samarbeid med Serum, har vi i booking vært så heldige å få hanket inn popeksplosjonen av et band, Donkeyboy! Det er ikke uten grunna at vi begge har dem som fast inventar på enhver party-spilleliste på Spotify. Med fargerik fremtoning, underlig tematikk og melodilinjer på grensa til landeplager, er Donkeyboy udiskuterbart et av de største bandene i norsk pophistorie. Donkeyboy er nesten et synonym for fengende refrenger, og de har en parade av hitlåter; «Ambitions», «Sometimes», «City Boy», «Hero», «Crazy Something Normal», «Downtown», «Trigger Finger»….. Lista er lang, merittene er store, og nå skal vi få se dem gjøre Festsalen om til et fargespekket hav av en fest. Og det råder ingen tvil; det blir allsang fra første strofe!

 

Men ikke nok med det, etter at Donkeyboy har spilt fletta av oss, skal vi få se up-and-coming Mugisho og Chris Holsten i Halvors Hybel. Mugisho har spilt seg inn i det norske musikkmiljøet på imponerende vis, og singlene hans «Would I Never», «Milano» og «Play With You» understreker nettopp hvorfor. Chris Holsten er en talentfull artist som toppet listene i hele Skandinavia før han i det hele tatt hadde gitt ut en singel, og har fått store mottagelser for låtene sine.

 

Har det noensinne vært en trippelkonsert på Samfunnet egentlig? Og hvis ikke disse artistene kan få Ås-studentene i festhumør, ja da er det nesten bare å gi opp. Festsalen OG Halvors Hybel 15.11, dere. Og husk, ikke nøl med å kjøpe billetter for plutselig er det utsolgt!!!

a3-plakat-donkeyboy (1) (1)-1.png