Arif & Unge Ferrari stormer i gang høsten med turneen Batman & Bane Ballin’ Tour

Arif & Unge Ferrari stormer i gang høsten med turneen Batman & Bane Ballin’ Tour. Både Arif & Unge Ferrari sine karrierer kan kun sies å ha gått én vei det siste året, og det er oppover. Trenden ser heller ikke ut til å snu, for etter Unge Ferrari sin publikumsrekord på Øya i sommer, og Arif sin nye monster av en låt «Alene», legger de to nå ut på turné. Turneen tar for seg hele Skandinavia og på veien stopper de innom Ås for å trampe inn urbane takter på vårt ellers så rurale Studentsamfunn. Hele turneen avsluttes med et spetakkel i selveste Oslo Spektrum (!!), men før det har vi på Ås den unike sjansen til å se dem i en mer intim setting i Festsalen. Skkkrrrt! Er det noen tvil?! Kom på Arif & Unge Ferrari sin Batman & Bane Ballin’ Tour 20.oktober i Festsalen!!