Shalom shalom folkens!

Samfunnsstyret har ikke annet valg enn å takke samtlige for en fantastisk fadderuke! Det er ingen igjen av de 5000 pølsene vi bestilte til grillfesten, vi har hatt fulle hus alle åpne kvelder, og køene har vært uten sidestykke (kremt). Hurra! Endelig kan vi i samfunnsstyret sette oss ned, overlate festavvikling og moro til dem som kan det, og ta fatt på strategi- og beslutningsarbeid for året som kommer. 

 

Den første lærdommen vi har tatt fra fadderuka er at det helt klart er rom for flere serveringssteder på samfunnshuset. Det er vi nå i ferd med å planlegge. I Caféklubben ønsker vi å få til en bar-lounge med litt mer variert utvalg av drikke og en behagelig stemning. Før sommeren hadde samfunnet pådratt seg feiloppsatt Pergola på plattingen utenfor festsalen. Denne mye omtalte Pergolaen vil nå gjenoppstå, og sammen med salg av søtpotetfries og vårruller, pluss satsningen i Caféklubben håper vi på litt mindre trengsel og enda bedre stemning på huset i tiden fremover. For dem som lurer er det såkalt ”safe for forelesning” å google Pergola

 

Som om semsesterprogrammet vårt ikke var fult nok har vi laget plass til "tirsdagspåfyll" annen hver uke, hvor linjeforeninger og politiske partier kommer med alt fra faglig innspill til politiske drøftelser. Vi har også hørt hva som blir hvisket i gangene, og vi jobber hardt med å se på forbedringer for hvordan samfunnstjeneste kan bli avtjent. Vi tror at vi lettere kan inkludere de internasjonale på samfunnet ved å oppfordre til å gjøre samfunnstjeneste, og vi ser på muligheten for å avtjene denne i ulike komiteer utenom festkveldene.

  

Vi jobber med så mye mer, men har dessverre ikke fått mer enn en halv side i tuntreet for denne gang. Dersom det skulle være noen akutte eller gjennomtenkte spørgesmål er det bare å huke tak i oss.

 

Helt til slutt må vi bare si at vi ikke hadde vært Norges beste studentsamfunn uten Norges beste medlemmer, så klapp deg selv på skulderen og ta deg en øl (med eller uten alkohol, det velger’u sjæl) i Bodegaen med oss!

 

Xoxo

Formannen og englene hans

Samfunsstyret 2017