Kjære medlemmer av studentsamfunnet i Ås!

Semesteret er i gang for fullt og vi gleder oss til å dele et hav av opplevelser med dere på samfunnet denne våren! Nytt av året kan vi blant annet tilby et semesterprogram med arrangement og aktiviteter hver dag hele uken. Det blir fantastiske konserter, gode diskusjoner, kulturelle begivenheter fra ende til annen, og alt er muliggjort fordi dere bidrar til huset med deres frivillige innsats og ideer. 

 

I anledning semesterkickoff fredag 16. februar kommer Vassendgutane på besøk for å lage liv og røre i Aud Max og vi har behov for flere samfunnstjenester! Det kommer mange festglade mennesker og vi må passe på at vi har nok folk på jobb slik at ting går smuud og at opplevelsen blir positiv både for gjestene og vertskapet. 

 

Ved å jobbe under semesterkickoff slipper du garantert å bli kalt inn til samfunnstjeneste neste kickoff, og som ved alle andre samfunnstjenester får du servert mat og drikke og en mulighet til å bli enda bedre kjent med Samfunnet og de andre som jobber denne kvelden. Hvis du har mulighet til å jobbe må du sende en mail snarest til: personal@samfunnetiaas.no
 

Ved å logge inn på linticket.no og trykke på fanen "aktiviteter" kan du melde deg opp til samfunnstjeneste selv. På denne måten slipper du å kalles inn til samfunnstjeneste på dager hvor det ikke passer.

 

Dere skal være stolte av å være en del av studentsamfunnet. Vi er en unik organisasjon som får til fantastiske ting sammen gjennom frivillig arbeid og fellesskapsglede. Ved å avtjene samfunnstjenesten, vise respekt for huset og de som er på jobb, og gjennom å bidra med deres evner og ressurser til å utvikle organisasjonen, viser dere at dere ikke tar samfunnshuset for gitt. Det er ikke uten innsats at vår kjære lille Universitetsbygd kan fronte med et av Norges mest aktive og levende studentsamfunn! Slik vil vi også ha det i fremtiden!


Vi gleder oss til å se dere i løpet av våren!


Med vennlig hilsen,
Oskar Aalde og resten av samfunnsstyret våren 2018