Kjære nye student- Velkommen!

Kjære nye student – velkommen!
Velkommen til Norges vakreste campus og et studentsamfunn du skal lete lenge etter. Uansett om du begynner på bachelor, master eller årstudium er jeg sikker på at du kommer til å stortrives her ute på «bygda» med oss andre.

 

Mange vil si at i en studenttilværelse er livet utenom studiene like viktig som selve studiet, og Ås har noe for alle og enhver. Ta turen innom Graskurs onsdag 14. august for en smakebit av Ås sitt sosiale liv! Er du for eksempel hjemmekjær har vi en drøss med stedsforeninger som demper hjemlengselen, for de sangglade finnes det en rekke forskjellige kor – kort sagt, med 80 ulike lag og foreninger finnes det noe for alle. Men vi har alle til felles at vi samles på Samfunnet.

Samfunnet er for og av studentene i Ås, og har røtter tilbake til 1864. Det er her vi samles til quizzer, konserter og andre sosiale arrangementer. Men Samfunnet skiller seg ut ved at det drives på god gammeldags dugnadsånd; hvor medlemmene av Samfunnet stiller som vakter og bartendere, mens noen jobber bak kulissene i for eksempel markedsføring eller økonomi.
Som medlem av Samfunnet får man gratis eller rabattert inngangspris på arrangementer, stemmerett på Samfunnets generalforsamling og mulighet til å engasjere deg i en av Samfunnets komiteer!

122.jpg

 

Men kanskje du vil teste ut Samfunnet først? Da har du mange muligheter allerede i august. Allerede 9. august er det omvisning på Samfunnet og Fredagslounge med speedfrending, den perfekte muligheten til å bli kjent med nye mennesker. Om du vil bruke noen dager på å finne deg til rette i Ås kan du som sagt dra på Graskurs 14. august på dagen, men samme dag er det også konsert med TØFL og temafest. Finn ut hvilket tema ditt fakultet har, og ikke vær redd for å dra den langt! Graskurs del 2 den 16. august er også verdt å få med seg, hvor foreningene viser et litt mindre påsminket bilde av seg selv.

Om du har konkurranseinstinkt er Samfunnets rebusløp et must, meld på deg selv og for eksempel faddergruppen din og konkurrer mot andre faddergjenger.

Uansett hva du slenger deg på kan jeg garantere at du vil kose deg, for å sitere Samfunnets formann Oscar Mork «på Ås blir det aldri mer moro enn vi gjør det selv – heldigvis for oss er dette noe vi er usedvanlig flinke til». Nok en gang, velkommen!