Med tanke på samfunnet

Styret_5-1.jpg

Kjære Thorvald og Tora, 

 

De siste ukene har bydd på alt fra utsolgt Semesterkickoff med Klovner i Kamp til fullsatt Caféklubb under både Tirsdagspåfyll og Torsdagsquiz. Høstparalellen har endelig startet og vi elsker det. 

 

Herfra så går det egentlig bare én vei, og det er mot eksamen. Ettersom de neste månedene som regel forsvinner raskere enn hooket fra bodegan en torsdag morgen, må vi rette fokus mot høstens viktigste arrangement allerede nå. Samfunnets generalforsamling. På generalforsamlingen i oktober er det valg av hele tolv ulike verv innenfor Studentsamfunnets ulike organer, både Tuntreet, Samfunnet, Næringslivsutvalget og Valgnemnda trengs å bemannes. Kom på Samfunnets spørretime for en uformell prat om de ulike stillingene, eller les mer på nettsiden (evt. kan du gjøre begge deler ;)). 

 

Så, mens Administrasjonssjefen ikke klarer å tenke på noe annet enn generalforsamling, jobber Arrangementsjefen allerede nå flittig med semesterprogrammet for våren. Selv om vår kjære Arrangementsjef har en kreativitet utover det vanlige stiller han seg åpen for ethvert forslag eller bidrag til vårens program, og om du har et innspill er det bare å ta kontakt. 

 

Ikke nok med det, for det er ikke bare Arrangementsjefen som ønsker innspill fra Thorvald og Tora. Bookingkomiteen er også i full gang med planleggingen av vårsemesteret, og vil som alltid ha tips og ønsker på: booking@samfunnetiaas.no

 

 

Hjertelig hilsen 

Markedsføringssjefen og vennene 

Samfunnstyret

2017

Arif & Unge Ferrari stormer i gang høsten med turneen Batman & Bane Ballin’ Tour

Arif & Unge Ferrari stormer i gang høsten med turneen Batman & Bane Ballin’ Tour. Både Arif & Unge Ferrari sine karrierer kan kun sies å ha gått én vei det siste året, og det er oppover. Trenden ser heller ikke ut til å snu, for etter Unge Ferrari sin publikumsrekord på Øya i sommer, og Arif sin nye monster av en låt «Alene», legger de to nå ut på turné. Turneen tar for seg hele Skandinavia og på veien stopper de innom Ås for å trampe inn urbane takter på vårt ellers så rurale Studentsamfunn. Hele turneen avsluttes med et spetakkel i selveste Oslo Spektrum (!!), men før det har vi på Ås den unike sjansen til å se dem i en mer intim setting i Festsalen. Skkkrrrt! Er det noen tvil?! Kom på Arif & Unge Ferrari sin Batman & Bane Ballin’ Tour 20.oktober i Festsalen!!

Shalom shalom folkens!

Samfunnsstyret har ikke annet valg enn å takke samtlige for en fantastisk fadderuke! Det er ingen igjen av de 5000 pølsene vi bestilte til grillfesten, vi har hatt fulle hus alle åpne kvelder, og køene har vært uten sidestykke (kremt). Hurra! Endelig kan vi i samfunnsstyret sette oss ned, overlate festavvikling og moro til dem som kan det, og ta fatt på strategi- og beslutningsarbeid for året som kommer. 

 

Den første lærdommen vi har tatt fra fadderuka er at det helt klart er rom for flere serveringssteder på samfunnshuset. Det er vi nå i ferd med å planlegge. I Caféklubben ønsker vi å få til en bar-lounge med litt mer variert utvalg av drikke og en behagelig stemning. Før sommeren hadde samfunnet pådratt seg feiloppsatt Pergola på plattingen utenfor festsalen. Denne mye omtalte Pergolaen vil nå gjenoppstå, og sammen med salg av søtpotetfries og vårruller, pluss satsningen i Caféklubben håper vi på litt mindre trengsel og enda bedre stemning på huset i tiden fremover. For dem som lurer er det såkalt ”safe for forelesning” å google Pergola

 

Som om semsesterprogrammet vårt ikke var fult nok har vi laget plass til "tirsdagspåfyll" annen hver uke, hvor linjeforeninger og politiske partier kommer med alt fra faglig innspill til politiske drøftelser. Vi har også hørt hva som blir hvisket i gangene, og vi jobber hardt med å se på forbedringer for hvordan samfunnstjeneste kan bli avtjent. Vi tror at vi lettere kan inkludere de internasjonale på samfunnet ved å oppfordre til å gjøre samfunnstjeneste, og vi ser på muligheten for å avtjene denne i ulike komiteer utenom festkveldene.

  

Vi jobber med så mye mer, men har dessverre ikke fått mer enn en halv side i tuntreet for denne gang. Dersom det skulle være noen akutte eller gjennomtenkte spørgesmål er det bare å huke tak i oss.

 

Helt til slutt må vi bare si at vi ikke hadde vært Norges beste studentsamfunn uten Norges beste medlemmer, så klapp deg selv på skulderen og ta deg en øl (med eller uten alkohol, det velger’u sjæl) i Bodegaen med oss!

 

Xoxo

Formannen og englene hans

Samfunsstyret 2017