For å kunne handle mat og drikke på Samfunnet må du benytte et Cashless-kort. Kortet kan du kjøpe når du ankommer Samfunnet eller i forkant på www.cashless.no. Du kan fylle penger på kortet online eller på Samfunnet med ønsket beløp.

Cashless tjenesten koster 50,- og inkluderer et kort.

Skjermbilde 2017-07-21 kl. 00.43.14.png

Påfylling av cashless-kortet

 

 

Kortet kan fylles opp på egne automater ved å bruke bankkort, kredittkort eller kontanter. Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke saldo på disse automatene.

1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen

2. Trykk på «Påfylling»

3. Velg det beløpet du ønsker å fylle på

4. Sett kortet ditt i bankterminalen

5. Tast kode og «klar»

6. Vent til Cashless kortet er fylt med valgte beløp før du fjerner kortet fra leseren. Dette tar noen få sekunder

Bruk av cashless-kortet

 

 

Når du handler betaler du med Cashless-kortet. Transaksjonen tar kun et par sekunder og det er ingen transaksjonskostnader. Etter hvert kjøp kan du se restsaldo på kortet i displayet på kassen eller be om en kvittering.

Ubrukt beløp på kortet kan du refundere tilbake til egen konto eller bruke på andre Cashless arrangement i 2016. Se arrangementskalender på www.cashless.no.

VIktig informasjon:

Husk: Kortet er gyldig til og med 31.12. inneværende år og refusjonskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen siste arrangementsdato.
For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn manuelt for refundering.

Se fullstendige avtalevilkår på www.cashless.no.

 

Refundsjon av ubrukt beløp

 

 

Det er ingen tidsbegrensning for refundering, og man kan refundere cashlesskortet til enhver tid i inneværende år. Det betyr at innen siste arrangement på Samfunnet i desember må man ha gjennomført refusjon av cashlesskortet.

Ubrukt beløp refunderes ved å hente ut en refusjonskvittering på de samme automatene hvor du fylte på kortet. Dette gjøres slik:

1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen.

2. Trykk på «Refusjon»

3. Ta med kvittering som skrives ut. Saldo på kortet vil da stå som «Kr 0»

4. Kvitteringen inneholder kortnummeret ditt og en refunderingskode som er tilknyttet DITT refusjonsbeløp – så ta godt vare på kvitteringen og kortet.

5. Registrer kortnummer og refunderingskode fra kvitteringen på www.cashless.no og refunder beløpet til ønsket konto.

Finansdepartementet krever at alle refusjoner må foregå mellom to registrerte konti. Dette innebærer at man må opprette en bruker på www.cashless.no og registrere refunderingskoden for å tilbakeføre ubrukt beløp til egen konto.

Dersom du ikke har hentet ut en refunderingskvittering, gå inn på www.cashless.no og følg anvisningen for manuell refusjon.

Det er ingen tidsbegrensning for refundering!