VELKOMMEN TIL STUDENTSAMFUNNETS GENERALFORSAMLING MANDAG 19.NOV KLOKKEN 17.00 I AUD.MAX!

Hvert semester arrangerer Studentsamfunnet i Ås generalforsamling for sine medlemmer,
bedre kjent som GF.


Under GF har medlemmene av studentsamfunnets mulighet til å stille til valg, bli informert om driften av Samfunnet samt kontrollere og påvirke driften. Generalforsamlingen er åpen for alle, men kun medlemmene av Samfunnet har stemmerett ved valg. Husk å ta med gyldig studentbevis.

Jeg ønsker å stille til valg på GF. Hva gjør jeg? 

Så flott! Det anbefales på det sterkeste å sende inn en kandidatpresentasjon på forhånd, både på norsk og engelsk. En kandidatpresentasjon i sakspapirene vil hjelpe til med å styrke ditt kandidatur. Her skriver du litt om deg selv og dine kvalifikasjoner, og legg gjerne ved et bilde slik at folk ser hvem du er. Hvis du ønsker inspirasjon til hvordan det kan gjøres finnes tidligere presentasjoner i gamle GF papirer på samfunnets nettsider. Kandidatpresentasjoner innsendt før 15. november publiseres på selve GF. Alle kandidatpresentasjoner sendes  valgnemnda@samfunnetiaas.no. Husk bilde. 

Herfra bærer det videre til selve generalforsamlingen og scenen på Aud.Max. Når det er din tur på talerstolen på generalforsamlingen vil du få inntil tre minutter til å presentere deg selv. Forbered en kort appell, her er det kun fantasien som setter grenser. Deretter følger en spørsmålsrunde fra salen. 

Det å stille til valg på GF kan kanskje virke litt skummelt, men det er utrolig lærerikt og dersom du blir valgt vil du lære masse underveis. I tillegg er det moro å bidra til å føre det gode studentmiljøet ved NMBU videre. Husk at ingen er ferdig utlært når de stiller til valg!

 

Jeg lurer på hva de ulike vervene innebefatter, hva gjør jeg?

Sjekk «vervbeskrivelser», her finner du også kontaktinformasjonen til sittende styremedlemmer og valgnemnda. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på. Dette er hyggelige mennesker, og de vil gjerne snakke med deg!

Høsten 2018 er følgende på valg:

Samfunnsstyret:
– Nestleder
– Konsertsjef
– Arrangementssjef
– Administrasjonssjef

Kjernestyret:
– 2 Eksterne representanter

Tuntreet:
– Redaktør

Næringslivsutvalget:
– Leder
– Karrieredagsansvarlig
– Markedsføringsansvarlig
– Administrasjonsansvarlig

Valgnemnda:
– 2 representanter

HVA GJØR JEG OM JEG VET OM NOEN SOM BURDE STILLE TIL VALG?

Skriv personen inn i forumet og/eller kontakt valgnemda på epost valgnemnda@samfunnnetiaas.no.

Valgnemnda består av: Peter Hovda, Adrian Skistad, Torbjørn Wistrøm og Jonas Kjosbakken.

Kontaktperson for valgnemnda, Peter Hovda kan nås på tlf 93 21 93 06