Gratislista

Hva er gratislista?

Gratislista er en liste med 250 navn som slipper gratis inn på alle av Studentsamfunnets arrangementer, unntatt storfestene. Disse personene får også 150 kr som går til en fellespott i deres komite som benyttes til sosiale arrangementer for komiteen. De er også på gjestelista til den sagnomsuste Internfesten, hvor prisene raser, allsangen runger og mørke hjørner fylles av kjærlighet.

Hva må man gjøre for å komme på gratislista?

De som er på gratislista er med i en av samfunnets komiteer og jobber ca 30 timer per semester. Det vil ofte si omtrent 4 festkvelder. Uten disse ville ikke Studentsamfunnet fungert, og livet som student i Ås ville vært noe helt annet. Ingen konserter, ingen bodegaer, ingen kultur… Takk Thorvald og Tora for flittige studenter!

Hva er GRATISGRATIS-lista!

På denne lista er det kun pamper som får være med på. Disse kommer gratis inn på ALLE arrangementer for Studentsamfunnet i Ås, i tillegg til at de får tilgang til de mindre kjente rommene på huset. Når det buldrer i dypet av Samfunnet lenge etter stengetid, er det disse personene som tar seg en etterlengtet pust i bakken. Det er i hovedsak komitesjefer og de som sitter i styret til de ulike organene for Studentsamfunnet Dette er personer som legger ned betydelige timer for Samfunnet, og jobber mer enn de fleste skulle tro. Mange jobber i snitt rundt 20 timer i uka, derfor fortjener de sine titler som pamper!

nyvalgte


Back to Top ↑

  • Siste    NLU NU         Tuntreet Tuntreet Tuntreet Tuntreet    FansBack to Top ↑