Back to All Events

Søndagsåpent: natursti

Hvor: Oppmøte på samfunnskontoret
Når: 1. oktober kl. 13.00
GRATIS

Syns du det er kjekt å komme seg ut på tur? Bli med på samfunnets natursti! Ta med et lag og still opp søndag 1. oktober klokka 13.00 ved samfunnskontoret. Det vil bli delt ut kart over hvor en kan finne hver post og på hver post vil det være spørsmål laget må besvare. Det vil selvsagt bli en premie til det flinkeste laget.

Husk å kle dere etter vær og vind :) 

ENGLISH

Where: Attendance at Samfunnskontoret
When: 1st of October at 13.00 pm
FREE

Do you think it's nice to get out on tour? Join the community nature trail! Bring a coat and set up Sunday at 13.00 at "Samfunnskontoret". It will be handed out maps of where one can find every record and every record there will be questions the team must answer. There will naturally be a prize for the cleverest team.

Remember to dress for the weather :)

Later Event: October 4
Ølfest