Back to All Events

Rockebodega


Hvor: Festsalen
Når: 11. oktober kl. 21:00
CC: 0/60 + avgift

”Rock around the clock” er det noe som heter, og gjett om det gjelder denne bodegakvelden!

Det blir rockrockrock, altså uavgjort i stein, saks og papir! Det skal spilles, det skal rockes og det skal drikkes!Rockeklubben spiller opp til dans, så her finnes det ingen unnskyldninger for ikke å komme seg en tur på Samfunnet. Er ønsket om å tegne en stjerne i ansiktet eller å få på seg rockejakka er så stort, er det ingenting i veien for å få det på! Det eneste vi skal denne kvelden, er å rocke!

”Egg og bacon, svart kaffe, det er skikkelig rock”
- Kjetil fra Radio Rock

ENGLISH

Where: Festsalen
When: 11th of October at 21:00
CC: 0/60 + fee

This night we’re going to “Rock around the clock”!

It’s going to be rockrockrock, so a tie in rock, paper, scissors! There’s going to be music, rock and drinking! "Rockeklubben" will be playing, so there’s no reason to not be at Samfunnet this night. Paint a star in your face or wear your rock jacket, there’s nothing stopping you! The only thing we’re going to do this night is rock!

“Egg and bacon, black coffee, that’s rock”
- Kjetil from Radio Rock

Earlier Event: October 8
GG-cup: innebandy
Later Event: October 13
Temafest: stay trygda