Back to All Events

Temafest: stay trygda


Hvor: Bodegaen

Når: 13. okober kl. 21:00

CC: 50/110 + avgift

 

Om du noen gang var i tvil om du skulle på Bodegaen denne kvelden, så trenger du ikke lure lenger, for her er det bare å jekke seg en pils med en eneste gang!

 

Det har gjennom historien blitt skjenket mange storheter til verden - Gandhi, Sylvester Stallone, George W. Bush, Margaret Thatcher, Lady Madonna, men det er ingen som kan komme i nærheten av Pjalle G, Jan-Erik H og Tande-P. Men går det egentlig an å sammenligne disse? Ja, det gjør det. Trenger man å sammenligne? Nei, men det er ikke så farlig.

 

Så hva skjer egentlig denne deilige Bodegakvelden? Er det noe spesielt man skal gjøre? Skal man ha på seg noe fint? Da kan vi glede dere med at dere kan få ta på finstasen denne kvelden, nemlig trygdedressen. Det er 17. mai, julaften og bursdag på en og samme dag. En festdrakt kongen og dronningen verdig.

 

Det blir 13 000 pils, sitronkake og Spaghetti a la Capri! Rydd kalenderen, for dette kalaset er du nødt til å få med deg!

 

ENGLISH

 

Where: Bodegaen

When: 13th of October at 21:00

CC: 50/110 + fee

 

Stay Insured

Don’t doubt whether you should visit the Bodega this particular evening or not. Join us, grab yourself a beer and relax!

 

Throughout time the world have been exposed to many legends– Gandhi, Sylvester Stallone, George W. Bush, Margaret Thatcher, Lady Madonna, etc., but none of these come even close to Pjalle G, Jan-Erik H and Tande-P. Is it even fair to compare these? Yes, it is. Do we need to compare? No, but that’s no big deal.

 

So what happens this wonderful evening at Bodega? Is there anything special to do? Should you wear anything nice? We are pleased to ask you to dig out your most fancy attire… your shell suit. It is the 17 th of May, Christmas Eve and birthday all in the same day. A party-outfit only a King and Queen worthy.

 

There will be 13 000 beers, lemon cake and spaghetti a la Capri! Save the date, this is a party you don’t want to miss!

Earlier Event: October 11
Rockebodega
Later Event: October 15
Brettspilldag med Kort og Bredt