Back to All Events

Brettspilldag med Kort og Bredt

Hvor: Festsalen
Når: 15. oktober kl. 12:00
GRATIS

Spillforeningen Både Kort og Bredt ble stiftet i september 2013, og er til for å fremme interessen for kortspill, brettspill og rollespill.

Vi har gleden av å kunne arrangere en spilldag med Kort og Bredt der du kan spille, brettspill, kortspill og lignende, det du måtte ønske rett og slett. Her kan du få spille alle de tradisjonelle brettspillene, Alias, Monopol eller Ticket to Ride. Eller virkelig finpusse terningkastearmen i noen runder med Ludo, eller så kan du jo prøve deg på noe litt mer spennende som Settlers of Catan? Kanskje du finner et nytt favorittbrettspill denne dagen?

Men husk uansett hvordan det går så må man tape og vinne med samme sinnet! Det ordner seg alltid.

”La terningene bli kastet”

ENGLISH

Where: Festsalen
When: 15th of October at 12:00
FREE

Board game day with "Kort og Bredt"

The games association "Både Kort og Bredt" was founded September 2013, and they promote the interest of card games, board games and role play.

We have the pleasure of arranging a board game day with "Kort og Bredt", where you have the opportunity to play card games, board games, etc. You can play whatever you want! We have traditional games such as Alias, monopoly, and Ticket to Ride. Or do you want to roll some dices in Ludo, or try something more thrilling like Settlers of Catan? Maybe you'll find a new favorite board game this day?

But remember to win and lose with the same attitude! It always works out in the end.

"Roll the dices"

Earlier Event: October 13
Temafest: stay trygda
Later Event: October 20
Unge Ferrari & Arif