Back to All Events

Unge Ferrari & Arif


Hvor: Festsalen
Når: 20. oktober kl. 21:00
CC: 150/250 + avgift

Unge Ferrari & Arif! Disse to rapperne er noe av det hippeste og heteste Norge har å by på av urban musikk, R&B og hip-hop for øyeblikket. De er begge en del av den Oslo-baserte labelen Nora Collective, og oser av kreativitet og aktualitet om dagen. I oktober kommer de innom Samfunnet og spiller i Festsalen, vi kommer med andre ord til å bevitne at Oslos svarteste asfalt smelter sammen med det åpne, grønne landskapet på Ås. Vi kan love dere at det blir glohett!

Unge Ferrari har sakte men sikkert kruset fram som en nyskapende og spennende artist i Norges hip-hop miljø. Musikken hans kan beskrives som ektefølt og kompromissløs, og med sin myke vokal og harde framtoning er det ingenting som kan stå i veien for en episk konsert. Det er Unge Ferrari sin urpremiere på Ås, og Arif kan vi godt se igjen og igjen og igjen på Samfunnet… 

Arif lager kontrastfull musikk hvor det veksles mellom det enkle og det kompliserte, det stygge og det vakre, mørkt og lyst, høyt og lavt og dyrt og billig. Han har en genuinitet og tilstedeværelse som lyser gjennom både på album og på scenen. Etter Urørt-seieren i 2013 har Arif høstet høylytt ros for sine utgivelser Aldri & Alltid og HighEnd / Asfalt. Han synger åpent og ærlig om temaer rundt sin egen oppvekst, dop, løgn, hat, kjærlighet og begjær, og det i en salig blanding av gatespråk og velformulerte linjer.

Dette er kanskje det mest urbane Ås noensinne har sett eller kommer til å se! Fiks deg rastafletter og ta på deg dine feteste briller og sneakers, så sees vi i Festsalen 20. oktober dere. Unge Ferrari & Arif kommer til å få det til å koke!! 

ENGLISH:

Unge Ferrari and Arif! These two rappers are some of the hippest and hottest Norwegian urban music, R&B and hip-hop has to offer at the moment. They are both a part of the Oslo-based record label Nora Collective, and they ooze creativity and relevance. In October they are coming to Samfunnet, performing in Festsalen, and we will be witnessing Oslo’s blackest asphalt coincide with the green, open landscapes of Ås. We promise you, it will be lit!

Unge Ferrari has slowly but surely emerged as an innovative and exciting artist on Norway’s hip-hop scene. His music can be described as genuine and uncompromising, and with his soft vocals and harsh presence there is nothing standing in the way for this to be an epic concert. This is Unge Ferrari’s premiereat Ås, and Arif we are welcoming back!

Arif creates contrasting music where there is an exchange between the simple and complex, the ugly and the beautiful, dark and light, high and low, and costly and cheap. He has a genuineness and presence that shines through on his album and on stage. After the Urørt-series in 2013 Arif has received loud praise for his releases “Aldri & Alltid” and “HighEnd / Asfalt”. He sings openly and honestly
about themes involving his upbringing, drugs, lies, love and lust, all in a blissful mix of street-slang and well-formulated texts.

This is perhaps the most urban scene Ås has ever seen and possibly will ever see! So get yourself some dreadlocks and put on your sickest shades and sneakers,and we’ll see you in Festsalen on the 20 th of October. Unge Ferrari and Arif will raise the roof!

Earlier Event: October 15
Brettspilldag med Kort og Bredt
Later Event: October 22
Danseworkshop med Dås