Back to All Events

Ølsmaking

Arrangementet vil foregå 3 kvelder: 
24. oktober - billetter: http://aas.linticket.no/page/no/55/1/632
7. november - billetter: http://aas.linticket.no/page/no/55/1/633
20. november - billetter: http://aas.linticket.no/page/no/55/1/633

// ENGLISH BELOW //


Hvor: Johannes
Når: 24. oktober, 7. november og 20. november kl. 18:00
CC: 75/100 + avgift

Er det noe en Ås-student kan litt om er det øl. Men hvor mange forskjellig typer øl har du egentlig smakt på? Og hva kan du egentlig om prosessen som gir oss denne nydelige leskedrikken?

24. oktober, 7. november og 20. november kommer mikrobryggeriet Nøisom for å la Thorvald og Tora smake på diverse øltyper. Nøisom har ett mål og det er ”å nyte den fantastiske reisen det er å brygge håndlaget øl.” Det er mange av oss som kan skrive under på at vi liker sluttproduktet, men nå får vi sjansen til å høre litt om hva som skal til for å kunne kose seg med en hjemmebrygget pilsners.


ENGLISH

The event will be held 3 nights: 
24th of Oktober
7th of November
20h of November

Where: Johannes
When: 24th of Oktober, 7th of November and 20h of November at 18:00
CC: 75/100 + fee

If there is anything a student at NMBU knows something about, it is beer. However, how many different types of beer have you actually tasted? And what do you really know about the processes involved in creating this excellent beverage?

On the 24th of October, 7th of November, and 20th of November the microbrewery Nøisom are visiting Ås and letting Thorvald and Tora taste a range of different types of beer. Nøisom has one goal, and that is to “enjoy the fantastic journey of brewing handmade beer”. There are many of us that can agree that we enjoy the finished product, and now we all get the chance to hear a little bit about what it takes for such a quality product to be made.

Earlier Event: November 19
Softesøndag: Konsert med Gard Nergaard
Later Event: November 20
Blåmandagskonsert: Sigrid Fossan