Back to All Events

Ølfest

De første billettene slippes i løpet av uken. Billettene ryker fort så følg med på snapchat på samfunnetiaas for å sikre deg billett!

Hvor: Aud Max
Når: 4. oktober kl. 16:00 (innslipp 16:00-17:30)
Pris: 350/500 + avgift

4. oktober er en dato verdenshistorien har satt en stor stjerne ved siden av. Legender har blitt født på denne dato, legender har gått bort på denne dagen. 4. oktober 1824 ble Mexico republikk, i 1910 blir Portugal republikk. I 1957 blir Sputnik I (ikke den norske artisten, hehe), skutt opp av Sovjetunionen. I 1993 på denne dato skjer Black Hawk Down-episoden.

Men hvorfor snakker vi om nettopp 4. oktober? Det er jo selvfølgelig fordi på denne dag vi har plassert vår kjære ølfest! Vår ølfest der man får ikle seg ølfestkjolen sin og den slitte läderhosen man får låne av far. Men det gjør vel ingenting, for 4. oktober blir det fest i Aud.Max.! Det fylles opp med langbord og man får den velkjente seidelen i døra. Hvem klarer å knuse sin seidel i år?

ENGLISH

The first tickets are released during this week. The tickets are sold out fast, so follow samfunnetiaas on snapchat to get your ticket!

Where: Aud Max
When: 4th of October at 16:00 (Entrance from 16:00 to 17:30)
Price: 350/500 + fee

4th of October is a day marked in history. Legends have been born on this day, and legends have passed away on this day. On October the 4th in 1824, Mexico became a republic, and Portugal became a republic the same day in 1910. Sputnik was shot into space by the Soviet Union on this day in 1957. In 1993 the Black Hawk Down episode happened on this date. 

But why are we talking about 4th of October? That’s because we have put our dear Oktoberfest on this day! Our Oktoberfest where you dress up in your Oktoberfest costume. On 4th of October Aud. Max. will be ready for a big party! There will be dining tables and you will of course get a seidel when you get to the door. Who will break their seidel this year?

 

Earlier Event: October 1
Søndagsåpent: natursti
Later Event: October 8
GG-cup: innebandy