Back to All Events

Øl- og politikkbodega: Miljø


Hvor: Festsalen

Når: 17. november kl. 21:00

CC: 0/60 + avgift

 

En ny øl- og politikkbodegakveld, og et nytt tema. Miljø vil være kveldens diskusjonstema, der man vil ta opp saker som hvordan man skal kunne trappe ned oljen, hvordan sikre grønne arbeidsplasser og utvikle disse, og hva ved/hvordan transportaspektet ved vårt samfunn kan forbedres i et bærekraftøyemed.

 

Ordstyrer for kvelden vil være Knut Einar Rosendahl som er professor ved Handelshøyskolen. I panelet sitter Ida Morén Strømsø, medieansvarlig i Spire og Hans Andreas Limi fra FrP.

 

Så kom innom for en pils, still dine spørsmål og legg frem dine tanker! Dette blir en interessant kveld!

 

ENGLISH

 

Where: Festsalen

When: 17th of November at 21:00

CC: 0/60 + fee

 

A new beer and politics bodega, and a new theme. The night’s theme will be environment, where we will take up issues like how to use less oil, green jobs and their development, and how transport in our society can be improved to be more sustainable.

 

Knut Einar Rosendahl, professor at the department of economics and business and administration, will be the night’s moderator. Ida Morén Strømsø, media responsible in Spire, and Hans Andreas Limi from Fremskritspartiet, will both be in the panel.

 

So stop by to grab a beer, ask questions and share your thoughts! It’s going to be an interesting night!

 

 

Markedsføringsassistent Samfunnet i Ås

14:00 (for 9 timer siden)

 

 

 

til meg

 

feiiil, her er ny:

 

 

Hvor: Festsalen

Når: 17. november kl. 21:00

CC: 0/60 + avgift

 

En ny øl- og politikkbodegakveld, og et nytt tema. Miljø vil være kveldens diskusjonstema, der man vil ta opp saker som hvordan man skal kunne trappe ned oljen, hvordan sikre grønne arbeidsplasser og utvikle disse, og hva ved/hvordan transportaspektet ved vårt samfunn kan forbedres i et bærekraftøyemed.

 

Ordstyrer for kvelden vil være Knut Einar Rosendahl som er professor ved Handelshøyskolen. I panelet sitter Ida Morén Strømsø, medieansvarlig i Spire, Andreas Brandt fra Arbeiderpartiet og Hans Andreas Limi fra FrP.

 

Så kom innom for en pils, still dine spørsmål og legg frem dine tanker! Dette blir en interessant kveld!

 

ENGLISH

 

Where: Festsalen

When: 17th of November at 21:00

CC: 0/60 + fee

 

A new beer and politics bodega, and a new theme. The night’s theme will be environment, where we will take up issues like how to use less oil, green jobs and their development, and how transport in our society can be improved to be more sustainable.

 

Knut Einar Rosendahl, professor at the department of economics and business and administration, will be the night’s moderator. Ida Morén Strømsø, media responsible in Spire, Andreas Brandt from Arbeiderpartiet and Hans Andreas Limi from Fremskritspartiet, will both be in the panel.

Earlier Event: November 15
Donkeyboy // Mugisho + Chris Holsten
Later Event: November 19
Søndagsåpent: Bingo