Back to All Events

Softesøndag: Konsert med Gard Nergaard

Hvor: Halvors Hybel
Når: 19. november kl. 18:00
GRATIS

Gard Nergaard, improviserende folkemusiker, komponist og storyteller, er en musikalsk urokråke. Han navigerer kompromissløst i et mangfold av impulser, med fiolin, hardingfele, bratsj og mandolin som sine viktigste verktøy, i tillegg til en fortellerevne av en sjeldsynt virtuositet.

Fra å skape seg en solid posisjon som en sterk og levende formidler av feletradisjonen fra Vest-Agder har han gått videre med sin egen, kreative videreføring av denne. Han kommer til Studentsamfunnet i Ås direkte fra plateslipp med duoen Gard Nergaard/Michael Krumins. Det nye albumet ”Å legge på svøm” er en hel plate med
nykomponert folkemusikk, høytsvevende og full av turbulens, pakka inn i et univers av storytelling og artwork.

Det er altså en Nergaard full av inspirasjon, klar for å sparke fra seg, som kommer til Ås denne kvelden. Her kan hva som helst hende – vi sees i Halvors Hybel!

ENGLISH

Where: Halvors Hybel
When: 19th of November at 18:00
FREE

Gard Nergaard, an improvising folk musician, composer, and storyteller, and a musical troublemaker. He uses his instincts when using tools like violin, Hardanger fiddle, viola, and mandolin. They are his most important tools in addition to his incredible talent as a
storyteller.

From starting with creating a solid position as a strong and live conveyer of the fiddle traditions in Vest-Agder, has Gard moved on with his own and creative continuation of this. He’s coming to Studentsamfunnet in Ås, right after releasing an album with Michael
Kruminis. The duo’s new album, “Å legge på svøm” (to swim), is filled with newly composed folk music, wrapped in a universe of storytelling and artwork.

Nergaard is full of inspiration and ready to kick off, and is coming to Ås this night. Anything can happen – see you in Halvors Hybel!

Earlier Event: November 19
Søndagsåpent: Bingo
Later Event: November 20
Ølsmaking