Back to All Events

Juletrebodega


Hvor: Festsalen

Når: 24. november kl. 21:00

CC: 0/60 + avgift

 

Den tradisjonelle juletrebodeagen vil som alle år før oss, igjen finne sted! Vi synger, drikker og traller jula inn i ekte Ås-tradisjon. Muligheten for å ta seg en siste svingom før eksamenstida virkelig setter inn er gode, og hvorfor ikke ta seg en tur rundt juletreet?

 

Nytt av året er at selveste SiÅs-nissen møter opp. Einride Berg stiller som julenissen (eller er det nissen som stiller som Einride Berg???) og vil ta imot juleønsker fra Agrarmetropolens studenter. Her kan du ønske deg hva som helst, det være seg billigere studenthybler, dusj med jungellyder eller nye gardiner.

 

Blæsten spiller opp til dans, det serveres grøt og gløgg til de som er tidlig ute og stemninga settes deretter.

 

God jul!

 

ENGLISH

 

Where: Festsalen

When: 24th of November at 21:00

CC: 0/60 + fee

 

The annual traditional Christmas tree bodega is, as the previous years, happening again! We’ll be singing, drinking, and ringing in the Christmas spirit in Ås tradition. This is your opportunity to have a last dance before the exam period truly starts, and why not take a dance around the Christmas tree?

 

New of this year is that SiÅs’ Santa Claus will join! Einride Berg will be Santa Claus (or is it Santa Claus who will be Einride Berg???) and you can bring all your Christmas wishes. You can whish for whatever you’d like, maybe cheaper student housing, showers with jungle sounds, or new curtains?

 

Blæsten will be playing, and there will be porridge and (non alcoholic) mulled wine for the ones showing up early, and Christmas spirit for everyone.

 

Merry Christmas!

Earlier Event: November 20
Blåmandagskonsert: Sigrid Fossan
Later Event: November 26
Juleverksted