Back to All Events

Juleverksted

Hvor: CaféKlubben

Når: 26. november kl. 13:00

GRATIS

 

Vi har kjøpt inn utstyr sånn at du kan lage julekort, julekrans, dorullnisse, julelenke og annen pynt. Ta med gamle syltetøyglass, vi har kjøpt resten av det trenger for å lage julens fineste julelykt.

 

Dersom du har egne ideer ta de med på samfunnet og bli med på juleverksted hos oss! Der blir også lagt frem strikkebok, så dersom du er en strikker og har lyst på ideer til julepynt du kan lage, ta med strikkepinnene og møt opp!

 

Vi stiller med julestemning, DU tar med kreativitet, så blir dette et superkoselig eksamensavbrekk.

 

ENGLISH

 

Where: CaféKlubben

When: 26th of November at 13:00

FREE

 

The cold, clear days are closing in, and with these the Christmas spirit arrives! There will therefore be arranged a Christmas workshop on November 26th. Here you can make decorations, cards and presents for your parents or grandparents, girlfriend or boyfriend, the one you have a good eye at at your lecture, or simply your friends.

 

There will be toilet-paper-santas, christmas lanterns, christmas wreats! Bring your own ideas or get some from us.

Earlier Event: November 24
Juletrebodega
Later Event: November 29
Hittegodsbodega