Back to All Events

Konsert: Pom Poko

  • Studentsamfunnet i Ås Olav L. Moens plass 1 Ås, Akershus, 1430 Norway (map)

Pom Poko spiller opp i Festsalen og hva passer vel bedre enn hipstertfest?

Er det den verdenskjente japanske filmen vi mener? Er det en Pokemon vi har fanget? Nei, det er selvfølgelig det norske Urørtbandet vi mener, og de kommer til Ås like etter sommeren! Ikke nok med det - det arrangeres hipsterfest samme kveld. Dra frem dine minste solbriller, la skjegget vokse og ta med deg bøttehatten, og bli med på høstens første konsert. Snakk om start på semesteret! Skål a, kærr!

Bandet har siden sin begynnelse for mindre enn et år siden blitt omfavnet av musikkbransjen og har blitt spådd en lysende fremtid i norsk musikk! 
I sommer har de blitt booka til ikke ukjente Roskilde, Øya og Slottsfjell, så vi kan trygt si at etter en sånn sommer kommer Pom Poko til å være klare!

Musikken til Pom Poko er like leken som en kattepus med et garnnøste, den er upretensiøs og spennende, og gir den som hører på en opplevelse av fete riff og absurde vendinger selv Johan Cruyff ville vært stolt av! 
Vokalist Ragnhild Fangel synger uforutsigbart, med en punka miks av hardt og mykt. Bandet blir hyllet i både inn- og utland for sine konsertopptredener, og ble sist omtalt som festivalens beste set under gigabransjefestivalen The Great Escape in Great Britain. 

Derfor er vi helt sikre på at dette kommer til å bli en konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av, så sørg for å komme deg på Samfunnet i august!

Hvor: Festsalen
Når: 25. august kl. 21:00
CC: 100/250 + avgift

Earlier Event: August 23
Stentorbodega