Back to All Events

Graskurs del 2

  • Studentsamfunnet i Ås Olav L. Moens plass 1 Ås Norway (map)

Hvor: Aud Max
Når: 18. august kl. 21:00, showstart kl. 22:00
CC: 50/100 + avgift

NMBU er videnkjent for mange ting, en av disse er våre lange revytradisjoner. I løpet av skoleåret er det mange revyer, lag, foreninger og stiftelser som bruker uker og måneder på å skrive og øve inn show som vises kun en gang. 

Fredag 18. august er det duket for en av de mest spennende festene i løpet av semesteret, ja, kanskje hele skoleåret. Det er Graskurs del 2. Del 2 har kanskje hakket mer fart og spenning enn Graskurs del 1. Her vil lag, foreninger og stiftelse dra frem det beste nummeret de har skrevet og fremført det siste året, og gi en ønskereprise du aldri har sett maken til! Få på deg fillene og kom på samfunnet for en fest du aldri har sett maken til!


 

Earlier Event: August 16
Temafest: Wrestling
Later Event: August 19
Samfunnets rebusløp