Back to All Events

Grillfest på Pentagon

Hvor: Pentagon, følg grillukta!
Når: 12. august kl. 18:00
Gratis

Endelig er fadderuka er i gang! Lørdag 12. august er det duket for den årlige Grillfesten som arrangeres av Studenttinget, Samfunnstyret, UKA i Ås og SiÅs. Du kommer til å få oppleve den legendariske Ås-ånden i all sin prakt. Lag, foreninger og stiftelser kommer til å være tilstede for å lage liv og røre. Hankattforeningen, stiftet 1902, arrangerer sitt tradisjonsrike Tour de Kringla, Olabilløpet uten regler. Pass på å ikke stå i veien, dette får både hardt og fort for seg! 

Bli med og møt alle de nye studentene på et sted og bli kjent med de gamle. Det vil være gratis grillmat som er tilberedt av blant annet lederen for Samfunnsstyret, leder for Studenttinget og andre ledere og personer det er lurt å kjenne til ved NMBU. Det vil bli servert vegetaralternativer. 

Vi i Studenttignet, Samfunnstyret, UKA i Ås og SiÅs gleder oss til å møte nettopp deg, så kom til Pentagon kl. 18.00 lørdag 12. august og se foreningslivet på Agrarmetropolen i full blomst. Sees!