Back to All Events

Show med mr. Bourelle // Valg-o-rama

  • Studentsamfunnet i Ås Olav L. Moens plass 1 Ås, Akershus, 1430 Norway (map)

Hvor: Show med mr. Bourrelle i Aud Max og valg-o-rama i Festsalen
Når: 14. august kl. 19:00 (Mr. Bourrelle) og 21:00 (Valg-o-rama)
CC: GRATIS - billetter fås i døren.

14. september vil det bli et humoristisk og lærerikt foredrag i Aud Max med rakettforskeren kjent fra TV, Juilien S Bourrelle. Bourrelle har skrevet boka ”The Social Guidebook to Norway”, der målet hans har vært å hjelpe folk utenfor våre landegrenser å forstå hvordan man skal tilpasse seg Norge og nordmenn. Et annet mål med boken er å gjøre nordmenn mer klar over hvilke utfordringer internasjonale møter når de kommer til Norge.

Boken tar ikke for seg hva som er typisk norsk oppførsel, den tar for seg oppførsel som er merkelig for nordmenn. Denne boken vil hjelpe internasjonale i å tilpasse seg raskere og nordmenn vil lære hvordan deres oppførsel blir oppfattet.

Samme kveld kan du følge partilederdebatten live fra Festsalen.
Vil det bare bli tørt prat om valget og tomme valgløfter? Nei! Samfunnet fyrer opp grillen fra klokka 20.00, representanter for lokale studentpartier vil åpne kvelden med litt lett debatt og de vil også ha egne stands, der du kan spørre dine spørsmål og høre litt mer om hva/hvorfor du bør stemme.

Hva er det de forskjellige partiene vil fokusere på fremover? I hvilke områder av samfunnet skal det satses? Kom innom på Samfunnet for å svar på dine spørsmål! 

Det vil også bli servert popcorn og vafler! 

Earlier Event: August 12
Grillfest på Pentagon
Later Event: August 16
Graskurs del 1