Back to All Events

Graskurs del 1

  • Studentsamfunnet i Ås Olav L. Moens plass 1 Ås Norway (map)

Hvor: Aud Max
Når: 16. august kl. 12:00
Gratis

I motsetning til hva navnet kan forlede en til å tro, handler ikke dette om gras. Dette er derimot en unik mulighet for dere nye studenter til å få en smakebit av det mangfoldet av lag og foreninger NMBU og Samfunnet byr på! 

Studentmiljøet på Ås er kjent for sitt store engasjement, mange sosiale aktiviteter, og et hav av ulikenlag og foreninger å ta del i. Blandt de ca 80 ulike foreningene kan du finne alt fra livssyn og politikk, musikk og teater, sport og en mengde andre tilbud; garantert noe som alle kan føle seg hjemme i. 

Møt derfor opp på del 1 av det obligatoriske Graskurset onsdag 16. august kl 12.00, i Aud. Max for å orientere deg og få et innblikk i det store utvalget av lag og foreninger ved NMBU! Det er selvfølgelig undervisningsfri i dette tidspunktet. 

Ser deg på Samfunnet!

Earlier Event: August 14
Show med mr. Bourelle // Valg-o-rama
Later Event: August 16
Temafest: Wrestling