Back to All Events

Internasjonal bodega


Hvor: Bodegaen
Når: 30. august kl. 21:00
CC: 0/60 + avgift

Det har i en årrekke vært snakk om at det er New York som er den beste salaten av nasjonaliteter verden har sett. Det ikke alle vet er at Ås er et enda bedre eple enn det New York er!

30. August inviterer Samfunnet inn til internasjonal Bodega der det vil være kulturutveksling over en lav sko! Ta med deg en venn og et par gode historier som du kan fortelle over bordene i Bodegaen. Og hvem veit, kanskje du lærer noen nye ord og uttrykk på et annet språk denne kvelden? Det skader aldri hvis du i fremtiden skal
briljere på ferie eller bruke det som partytriks senere i semesteret!
Så ta med deg en venn eller to da vel, så kan vi fortelle historiene våre sammen!

ENGLISH:

For the longest time New York City has been seen as the world’s melting pot. What people don’t know is that Ås is an even bigger apple than New York!

On the 30th of August Samfunnet invites you to International Bodega, where there will be a world of cultural exchange! Bring a friend and a couple of great stories you can share among pals in the Bodega. Who knows, maybe you will learn some new words and expressions in another language this evening? It never hurts to have some new linguistic skills you can show off on future vacations and on parties later this semester!

So grab a friend or two, and we can all share our stories together!