Back to All Events

Stentorbodega


Hvor: Bodega
Når: 23. august kl. 21:00
CC: 0/60 + avgift

Visste du at studentsamfunnet i Ås har sin egen produksjon av egenkomponerte sanger, lagd av studenter opp gjennom tidene? Denne sangboken går under navnet «Stentor», og første utgave av boken kom i 1937. I de tidligste Stentor-tider, før det ble vanlig med musikkanlegg, var det nemlig studentene selv som måtte stå for å skape musikalsk stemning på Samfunnet. 

Onsdag 23. august arrangeres Stentorbodega. Da får du muligheten til å synge med på gamle viser fra de grønne bøkene med dine medstudenter! Har du egen Stentor- ta den med! Du kan også kjøpe Stentor i Bodegaen denne kvelden, eller du kan låne i bytte med studentkortet. Vi gleder oss til å synge av vår fulle hals på gamle og kjære sanger fra Stentor med dere! Vi ses på Stentorbodega!

ENGLISH:

Did you know that Samfunnet in Aas has its own production of self-composed songs, made by students from NMBU throughout the ages? This songbook goes by the name “Stentor”, the first edition being released in 1937. From the early ages of Stentor-traditions, prior to the common use of music stereos, it was up to the students themselves to create a musical atmosphere at Samfunnet. 

On Wednesday, August the 23rd, Samfunnet has arranged Stentor-bodega. You will have the opportunity to join in and sing old songs from the green book with your fellow students. If you own your own Stentor-book, feel free to bring it! You can also buy the Stentor-book at the Bodega this particular evening, or borrow it by the use of your student-card. We look forward to sing from the top of our lungs, old and dear songs from the Stentor-book with you. See you at Stentor-bodega!

Earlier Event: August 19
Samfunnets rebusløp
Later Event: August 25
Konsert: Pom Poko