Back to All Events

Søndagsåpent: Foreningsvalgkamp (Society election)

Hvor: Halvors Hybel
Når: 27. august kl. 17:00
GRATIS

Det er valg til høsten og Samfunnet inviterer derfor inn til foreningsdebatt! I Halvors Hybel 27. august vil det foregå en paneldebatt der de foreningene som vil kan møte opp og svare på de virkelig viktige spørsmålene som surrer i dagens samfunn. Hvilke typer juicekartonger er det egentlig Wenche selger i sin kantine? Thea vs. Nikolai. Er Roys for langt unna og skulle hatt sin egen campingbil på Campus? Hvilken forening lager den deiligste bacalaoen? Dette er spørsmål vi håper å få svar på.

Dette vil være en unik mulighet til å vise frem din forening, sende noen stikk over bordet og å legge inn et godt ord ovenfor våre nye samfunnsborgere som i disse dager saumfarer Agrarmetropolens utømmelige informasjonskammer.

ENGLISH:

This fall there is elections, and Samfunnet is therefore inviting you to society debate! There will be a debate with the societies in Halvors Hybel the 27 th of August, where they will answerall the important questions in todays society like: What type of juice cartons is Wenche selling in her cafeteria? Thea vs Nicolai. Is Roys too far away, and should have a caravan at Campus? Which society makes the best bacalao? These are questions we hope to get answered.

This will be a great opportunity to show off your society, put in a good word with the voters.

Earlier Event: August 25
Konsert: Pom Poko
Later Event: August 30
Internasjonal bodega