Back to All Events

Søndagsåpent, filmkveld: På vei til Buenos Aires

// ENGLISH BELOW //

Hvor: Fotballrommet
Når: 17. september kl. 19:00
GRATIS

Denne søndagen er det litt Netflix & chill! Vi viser denne kritikerroste filmen som har vunnet utallige publikumspriser opp gjennom årene. ”På veien til Buenos Aires” er en rørende og sjarmerende roadfilm om to reserverte mennesker som etter hvert selvsagt slipper ned sine forsvarsmurer og lar den andre komme tettere innpå. Dette er ikke en film av mange ord, men en film av store følelser.

Er det en film som passer for søndagsåpent, så er det denne!

ENGLISH

Where: Football room
When: 17th of September at 19:00
FREE

This Sunday there will be some Netflix and Chill! The feature film of the evening is the critically acclaimed movie “Las Acacias”, which have won countless audience awards over the years. This moving and charming road movie tells the story of two reserved people, who after time lets down their wall, and allow themselves to become closer one another. This is not a movie of many words, but
of great emotions.

If there is a movie suitable for Sunday Open, then this is it!

Earlier Event: September 15
Revy: Den X-clusive stiftelse PB
Later Event: September 23
Båtførerprøven