Back to All Events

Øl- og politikkbodega: fremtidsmaten


Hvor: Festsalen
Når: 27. september kl. 21:00
CC: 0/60 + avgift
 

”Hvordan er fremtidsmaten? Dyrkes den i jord eller på lab?”

Denne kvelden skal det snakkes om fremtidas mat. Her vil du ha muligheten til å ta en pils mens du både kan ta del i praten eller bare høre på hvis du vil det. Svenn Arne Lie, medforfatter av ”En nasjon av kjøtthuer”, Siri Helle, eventyrer og frilansjournalist, Arne Bardalen, spesialrådgiver i NIBIO, og Øystein Heggdal, landbruksjournalist og agronom, vil være der med innlegg og de vil sette i gang kvelden. Espen Syljuåsen er kveldens ordstyrer.


Etter hvert vil det skli ut i vanlig bodega.

ENGLISH

Where: Festsalen
When: 27th of September at 21:00
CC: 0/60 + fee

“How is the future of food going to be? Is it grown in fields or at a lab?”

This night is going to be about the future of food. You’ll have the opportunity to grab a beer while taking part of the talk or just listen to it. Svenn Arne Lie, one of the writers of the book “En nasjon av kjøtthuer” (a nation of meat eaters), Siri Helle, adventurer and freelance journalist, Arne Bardalen, special advisor at NIBIO, and Øystein Heggdal, agronom and journalist, will all be there talking and starting off the night. Espen Syljuåsen is the moderator of the evening.

Eventually it will be a regular bodega.

Earlier Event: September 23
Båtførerprøven