Back to All Events

Konsert med Storbandet og temafest: 60-talls galla


Hvor: Festsalen
Når: 29. september kl. 21:00
CC: 50/110 + avgift

Storbandet spiller opp, og i den anledning kjører vi temafest: 60-talls galla. Her er det mye å ta av, rock n´roll, classy leppestift, nylonstrømper, høye hæler, brylkrem - det er bare å smøre på.

I godt og vel 105 år nå har Studenstorbandet på Ås gitt oss utallige uforglemmelige konsertopplevelser. 29. september blir ei et unntak! Med deilig toner herifra til månen vil det kunne danses, svinges, svanses og kastes i Festsalen! Ta på deg pub-til-pub-skoa, og bli med på en rolig svingom! 

Sjansen for å få vist frem jitterbugskillsa eller svingtrinna er stor, så hvorfor ikke ta den? Det blir pils, svette og et smil!

ENGLISH

Where: Festsalen
When: 29th of September at 21:00
CC: 50/110 + fee

The Big Band is playing, and for that reason we shall have a theme party: 60s gala. Here you will find everything from rock n’ roll, classy lipstick, nylon stockings, and high heels to sticky hair gel – there is no reason to be sparing.

For almost 105 years now the Big Band at Ås has given us countless unforgettable concerts, and the 29 th of September will be no exception! With great tunes that carry from Ås to the moon there will be lots of swing, dance and other great moves in Festsalen! Put on your shoes made for some pub-crawling and join us!

Your chance to show off your jitterbugs-skills and swing steps is now, so why not take it? There will be beer, sweat and smiles!

Earlier Event: September 27
Øl- og politikkbodega: fremtidsmaten
Later Event: October 1
Søndagsåpent: natursti