Back to All Events

søndagsåpent: valgprat og pizza

Hvor: Festsalen
Når: 10. september kl. 17:00
GRATIS

Hvem ville hatt makta i Norge hvis det var NMBU-studentene som bestemte? Tuntreet har i disse dager hatt en undersøkelse gående der de har funnet ut hvordan Stortinget ville sett ut hvis Thorvald og Tora fikk bestemme. Denne lokale meningsmålingen kunne kanskje vært det eneste vi trengte i år? Er Ås-studentene enige med resten av landet eller ville det sett litt annerledes ut? Vi får se!

Ås Politiske Nettverk vil være tilstede for å kommentere både de lokale valgresultatene og det nasjonale resultatene. 

Det vil også bli servert rykende fersk pizza, så her er det ingen grunn til å ikke møte opp!

ENGLISH

Where: Festsalen
When: 10th of September at 17:00
FREE

Who would be in power if it were for the students of NMBU to decide? Tuntreet recently conducted a survey where they determined what the Parliament would look like if Thorvald and Tora were in charge. This local poll could possibly be all we needed this year? Are the students of Ås concurrent with the rest of the country, or would it appear not so? We’ll see!

Ås’ Political Network will be present to comment on both the local election results as well as the national results.

There will be served fresh pizza, so don’t be a no-show!

Earlier Event: September 8
Semesterkickoff - Klovner i kamp
Later Event: September 13
Temafest: OL