Back to All Events

Semesterkickoff - Klovner i kamp


Hvor: Aud Max
Når: 8. september kl. 21:00
CC: 275/400 + avgift

Nattens sønner, gutta fra Tåsen, ja selveste bautaene i norsk rap - Klovner i Kamp kommer til Ås!

Det begynte i en trang hybel på Bjølsen i Oslo i 1994. Inspirasjonen var norsk rock, britcore og den politiske venstresiden da Dr.S og Alis dannet Klovner i Kamp. Sammen med Dansken og Fingern har de stått for de legendariske albumene Schwin og Bjølsen Hospital, hvorav sistnevnte ble hyllet med en sagnomsust Spellemannspris i 2002. Klovner i Kamp kan ikke beskrives som noe annet enn kjemper i norsk musikk. Etter suksessen med Ørnen Tek Ikkje Unga tok de en pause fra musikken, men måtte gi etter for presset fra fansen i 2013, og de spilte flere utsolgte konserter på rad i Oslo. Men, kampen var ikke over, og etter kort tid så Langt å gå og Kjærlighetstrilogien dagens lys, og de er for tiden aktuelle som aldri før med singelen Hollywood. 

Med en god porsjon nerve og sjarm har musikken til Klovner i Kamp beveget seg bort fra den opprinnelige politiske plattformen til fordel for noe mer humoristiske og allsangvennlige låter. For hvem har vel ikke sunget høylytt til Valsen, Glade Dager og Syng på vors på Pentagon, sittet oppe de sene nattetimer og jamret brutalt med på Nattens Sønner eller truet sine yngre søsken med Kaninkoker 2?? 

Klovner i Kamp er levende legender i norsk rap, og de holder seg evig aktuelle med sine tidvis mørke men treffende, og alltid like fengende tekster. De har turnert landet på kryss og tvers, og for de som husker den berømmelige konserten deres under UKA i Ås 2014, kan vi love dere at de ikke kommer til å spare på kruttet denne gangen heller. 

Ikke la denne konserten gå deg hus forbi, kom deg på Studentsamfunnet i Ås 8. septembe og se Klovner i Kamp sparke i gang høstsemesteret 2017 med et fandens spetakkel!

 

ENGLISH:

Sons of the night, the boys from Tåsen, yes, Klovner I Kamp is coming to Ås!

It all started in a small apartment at Bjølsen in Oslo in 1994. The inspiration was Norwegian rock, britcore and the political left side when Dr. S and Alis founded Klovner I Kamp. They have, together with Dansken og Fingern, made the legendary albums "Schwin" and "Bjølsen Hospital", and they won the Norwegian award Spellemannspris in 2002 with "Bjølsen Hospita".

Klovner I Kamp has been huge within Norwegian music. They took a break from music after their success with "Ørnen Tek Ikkje Unga", but their break ended in 2013 with several sold out concerts after encouragement from their fans. But their fight was not over, and they released "Langt å gå" and "Kjærlighetstriologien" after a short time, and they recently released the single "Hollywood".

Klovner I Kamps music has, with a big portion of nerves and charm, moved from the original political focus to more humoristic and more ‘sing a long’ songs. Who hasn’t sung their heart out to "Valsen", "Glade Dager" and "Syng" at a preparty at Pentagon, been up late at night and sung a long with "Nattens Sønner" or threatened their younger siblings with "Kaninkoker 2"?

Klovner I Kamp are living legends in Norwegian rap, and are staying relevant with their sometimes dark but impressionable and always catchy lyrics. They have toured back and forth in Norway, and with the concert some of you might remember from UKA in Ås 2014, we
promise they won’t hold anything back this time either.

Don’t let this concert pass you by, be at Studentsamfunnet in Ås 08.09 and watch Klovner I Kamp kick off the fall semester!

Earlier Event: August 30
Internasjonal bodega
Later Event: September 10
søndagsåpent: valgprat og pizza