Back to All Events

Improteater


Hvor: Halvors hybel
Når: 12.01.2018
CC: 0/50/110 + avgift

Teatergruppa Frie Tøyler tar turen fra Oslo til Ås - og vi vil ta flere "Osloske" kvaliteter til Ås - gjennom ÅSLO skal Ås bli enda mer "hippt" og "urbant". Hva det egentlig betyr er det ingen som veit, så dette blir spennende!

Frie Tøyler vil komme for å tøye dine grenser - tør du stå på første rad?

ENGLISH

Where: Halvors hybel
When: 12.01.2018
CC: 0/50/110 + fee

The theatre group Frie Tøyler (“Stretching Limits”) is travelling from Oslo to Ås, as we want more Oslo-ish qualities to Ås. Through the movement ÅSLO we aim to make Ås more hip and urban. What that means no one knows, so this will be very exciting! 

Frie Tøyler are here to stretch your limits – do you dare stand in the front row?

Earlier Event: November 29
Hittegodsbodega
Later Event: January 13
Improkurs