Back to All Events

Internasjonal spilldag med 'kort og bredt'

Hvor: Møterommet

Når: 21. januar, kl. 12

CC: Gratis

 

Vi har gleden av å kunne arrangere en internasjonal spilldag med Kort og Bredt der du kan spille, brettspill, kortspill og lignende, det du måtte ønske rett og slett. Her kan du få spille alle de tradisjonelle brettspillene, Alias, Monopol eller Ticket to Ride. Eller virkelig finpusse terningkastearmen i noen runder med Ludo, eller så kan du jo prøve deg på noe litt mer spennende som Settlers of Catan, Game of Thrones eller Eclipse? Kanskje du finner et nytt favorittbrettspill denne dagen? Føl dere fri til å komme og gå som dere ønsker.

 

Men husk uansett hvordan det går så må man tape og vinne med det samme sinnet! Det ordner seg alltid.

 

”La terningene bli kastet”

 

ENGLISH

 

Where: Meeting room

Når: 21th of January, 12 o'clock

CC: Free Entry

 

We got the pleasure of hosting an International Game Day with “the Card/ Board Game association” where you can play Board games, Card games or whatever else of the sort you might wish to play. Where you can play more common games such as Alias, Ticket to ride, Monopoly or Ludo, or perhaps you wish to try a more complex game, such as Settlers of Catan, Game of Thrones or Eclipse? Perhaps you might find yourself a new favourite game? Feel free to come and go as you please.

 

In addition, remember regardless if you win or loss do it with the same mindset, it will be fine it is only a game.

 

"The Die has been cast"

Earlier Event: January 19
Fæst
Later Event: January 22
Filmkveld