Back to All Events

Internasjonal Bodega + konsert: Killed by a pretty girl


// NORWEGIAN BELOW //

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Festsalen
When: 7th of November at 9:00 PM
CC: 0/0/70 + fee
Remember ID!

Did you know that NMBU has international students from around 70 countries around the world? 

Samfunnet are therefore inviting you to International Bodega! Bring some good friends and get ready for some cultural exchange. Who knows, maybe you learn some new words and sayings you can use to charm, show off, or as a party trick later on? See you at Samfunnet!

The Rock Club will be playing in Halvors with the group “Killed by a pretty girl”

NORWEGIAN

Ikke medlem av samfunnet enda? 
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Festsalen
Når: 7. november, kl. 21:00
CC: 0/0/70 + avgift
Husk ID!

Visste du at NMBU har internasjonale studenter fra rundt 70 land?

Derfor inviterer Samfunnet selvfølgelig til internasjonal bodega! Møt opp med noen gode venner og gjør deg klar for litt kulturutveksling. Hvem vet, kanskje du lærer noen nye ord og uttrykk du kan sjarmere med, briljere med eller bruke som partytriks senere? Vi sees på Samfunnet!

Rockeklubben spiller i Halvors med bandet “Killed by a pretty girl”. Killed By A Pretty Girl er selverklært «Norges mektigste power trio», med tre medlemmer som tilsammen dekker 6 instrumenter. Bandet spiller groovy alternativ rock, og som man kan se ut i fra navnet fremfører bandet musikk med ærlige tekster (om rørende livshendelser som de selv har aldri opplevd) og mye mening. Det blir show, det blir svette, det blir rock!

Earlier Event: November 5
Samfunnets spørretime
Later Event: November 9
Samfunnets Grand Prix