Back to All Events

Samfunnets Grand Prix


Ikke medlem av samfunnet enda? 
Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0CA2/

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett i LinTicket på forhånd!

Hvor: Festsalen
Når: 9. november, kl. 21:00
CC: 0/60/120 + avgift
Husk ID!

Samfunnets Grand Prix er rett rundt svingen. 9. november skal Samfunnets gryende sangstjerner få vise seg frem på scenen i Festsalen. Det vil bli glitter, det vil bli glamour, det vil bli stjerner i sikte! Det vil være en jury som vil se på med Elton John-briller og som avgjør hvem som går av med den prestisjetunge vandrepokalen!

Her er det bare å melde seg på for alle og enhver, dette blir goooood stemning! Påmelding skjer på mail til arrangement@samfunnetiaas.no innen 3. november.

ENGLISH

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in LinTicket in advance!

Where: Festsalen
When: 9th of November at 9:00PM
CC: 0/60/120 + fee
Remember ID!

Samfunnets Grand Prix is right around the corner. On November 9th the rising stars of Ås will get their chance to show off on stage in Festsalen. There will be glitter and glamour, there will be shooting stars! There will be a judge panel with glasses like Elton John, making the decision who will be the winner of the prestigious trophy that goes from one winner to another every year. Everyone can sign up, and the atmosphere will be great!

You can sign up by sending an email to arrangement@samfunnetiaas.no by November 3rd.

Later Event: November 11
Høstsjau