Back to All Events

Valentinbodega


Hvor: Bodegaen

Når: 14. februar

CC: 0/0/60 + avgift

Husk ID!

 

Hvem er det jeg ser? Er det Amor? JA, det er det! Kjærlighetens dag er her! Denne Valentinsbodegaen er det kjærlighet i lufta. Det blir roser, det blir sjokolade. Kjærligheten skal feires på Samfunnet.

 

Er du en skikkelig romantiker er dette dagen for deg! Ta med deg din kjære på en romantisk bodegadate, spør med deg crushet ditt på date eller kanskje du finner den rette i baren? Dette er i hvert fall dagen for søt musikk.

 

Samfunnet stiller med kondomer!

 

Tidligere denne kvelden er det også duket for besøk fra Kondomeriet i Ski. Møt opp i Halvors kl. 18:00 for en pirrende aften.

Dette vil du ikke gå glipp av!

https://www.facebook.com/events/343586139453074/

 

ENGLISH

 

Where: Bodegaen

When: 14th of February

CC: 0/0/60 + fee

Remember ID!

 

Who is it I see? Is it Cupid? YES, it is! The day to celebrate love and affection is here! At this Valentine’s Bodega there is love in the air. There will be roses and there will be chocolate. Let’s celebrate LOVE at Samfunnet.

 

If you are a hopeless romantic like the rest of us, this is a day suited for you! Bring your loved one on a romantic Bodega-date, or dare to finally ask out that crush of yours, or maybe you will meet “the one” at the bar? However, there is no day better suited to take a chance on love than this.

 

Samfunnet will be providing condoms!

 

We also get a wisit from Kondomeriet in Ski earlier this evening. Join us in Halvors at. 6:00 p.m. for an exiting evening.

You don`t want to miss this!

https://www.facebook.com/events/343586139453074/

Earlier Event: February 14
Pirrende aften med kondomeriet
Later Event: February 16
Semesterkickoff: Vassendgutane