Back to All Events

Konsert med Føkkefjord


Hvor: Cafe Klubben
Når: 16. februar
CC: Gratis
Husk ID!

Føkkefjord er historien om 4400 Flekkefjord fortalt gjennom en mikrofon og en tilgriset akustisk gitar. Målet er lun panikk, småbyidyll og infantil glede. Middelet er snill støy: rock ’n’ roll avfyrt med lyddemper.

Nå skal denne uslepne sørvestlandsjuvelen ut i verden, som så mange dekksgutter før dem, når den selvtitulerte debutplata endelig kommer ut. I februar presenterer det nye plateselskapet Rural Rebel Rock sju av Føkkefjord-hitsene fra livesettet på svart vinyl. Låtene er udødeliggjort i et nytt kontaktpunkt på DIY-distriktshimmelen, Elektrosjokk studio utenfor Sandnes, med Anders Krokedal som produsent.

Føkkefjord er et nytt flaggskip, som steget opp fra de utallige sprukne skrog som ligger til evig kai på Flekkefjordens bunn. En firtakters motor drevet på distriktskjærlighet. Og den ferske plata i trunken beviser at det er stø kurs og nye land i sikte.

ENGLISH

Where: Cafe Klubben
When: 16th of February
CC: Free
Remember ID!

Føkkefjord is the story about 4400 Flekkefjord told through a microphone and an acoustic guitar. The goal is calm panic, small town life and infinite joy. The medium is kind noise : rock ’n’ roll played with a muffler.

This rough south-western jewel is going out in the world like so many before them, when the self titled debut album finally comes out. In February the record company Rural Rebel Rock
presents seven of the Føkkefjord hits from the live set in black vinyl. The tracks are immortalised in a new point of contact on the DIY district sky, in Elektrosjokk studio just outside Sandnes, with Anders Krokedal as the producer.

Føkkefjord is a new flagship, rising from all the broken ships in dock at the bottom of Flekkefjord. A four stroke engine driven on district love. And with the brand new album in the trunk, proves that there is new and steady land in sight.

Earlier Event: February 16
Semesterkickoff: Vassendgutane
Later Event: February 17
Spillhelg med 'kort og bredt'