Back to All Events

Semesterkickoff: Vassendgutane


Hvor: Aud. Max.
Når: 16.02.2018
CC: 275/450 + avgift

 

Musikk for sytalause lag!

 

Edelig er det ute, Vassendgutane skal sparke i gang vårsemesteret 2018!

De gamle traverne kan se tilbake på 20år med sammenhengende turnering og 8 plateutgivelser, og blir av mange betegnet som Norges beste live-band. Vassendgutane er ikke fremmede på Ås, så de vet med andre ord hva som kreves for å skape god stemning i Aud. Max, ,og nå skjer det endelig igjen!

 

Vassengutane har knekt koden, for med enkle tekster om det dagligdagse livet i Ørsta på kanten av det komiske, kombinerer de en uhøytidelig og humoristisk vri på country musikk med fengende melodilinjer og genialt samspill. Alt er lagt til rette for en Ås-fest av den gode gamle sorten; steel-gitar, trekkspill og grenseløs swing. Det er godt å vere rånar i lag med Vassendgutane!

 

Enten du har opplevd dem i Aud.Max før eller ei, kan vi love en minneverdig konsert. For med låter som «Granada», «Hjortejakt», «Hei Reidar», «Silikon i Tatti», for ikke å snakke om «Ungkar Med Dobbeltseng», er det ikke annet å gjøre enn å spenne på seg cowboystøvlene for en heidundrende fest på Samfunnet. Sees i Aud. Max 16. februar!

- og nok en gang; husk å sikre deg billett før det blir utsolgt!

 

ENGLISH

 

Where: Aud. Max. When: 16.02.2018 CC: 275/450 + fee

 

Swinging music for everyone!

 

It’s finally out; Vassengutane will be performing at this spring semester’s 2018 kickoff!

 

These old legends can look back at 20 years of continuous tours and eight records released, and many refer to them as Norway’s best live-band. Vassendgutane are no strangers to Ås and know how to raise the roof in Aud. Max. Finally they are back!

 

These guys have cracked the code, because with simple and witty lyrics about the everyday life in Ørsta, they combine an informal and comedic twist on country music with catchy melodies and brilliant interaction. It all fits an Ås party perfectly, with steel guitars, accordions and endless swing. With Vassendgutane all Ås-students are in good company!

 

Whether you have seen them in Aud.Max. before or not, we promise you a memorable concert. With songs such as “Granada”, “Hjortejakt”, and “Hei Reidar” there is nothing left to do than to strap on those cowboy boots for a great party at Samfunnet. We’ll se you in Aud. Max February the 16th!

- and remember, get yourself tickets before the are sold out!

Earlier Event: February 14
Valentinbodega
Later Event: February 16
Konsert med Føkkefjord