Back to All Events

Temafest: Besteforeldre


Hvor: Bodegaen
Når: 2. februar
CC: 0/50/110 + avgift

Ingenting er som besteforeldre. Uansett hvor god jul man har hatt, har man aldri spist nok når man går inn døra hos bestemor. Så da sitter man der da, med mat opp i øra mens man hører på den samme grisehistorien til bestefar som han alltid forteller og skulle ønske man egentlig bare kunne få sovet litt. 

”Ikke noe tid til å sove, for her kommer småkakene” – bestemor

Men denne bodegakvelden vil du få muligheten til å kle deg ut som dine besteforeldre! En lekker parykk, briller plassert lengst ut på nesetippen og en ullvest så er man der. Fantasien setter grenser er dessverre ikke noe man kan skrive her, for besteforeldre er besteforeldre.

Flatlusa vil også spille opp til gammaldans i Festsalen!

ENGLISH

Where: Bodegaen
When: 2nd of February
CC: 0/50/110 + fee

There is no one like your grandparents. No matter how nice of a Christmas one has had, you haven’t eaten enough until you have been at Grandma’s. And there you are, with food up to your throat while listening to the same old stories from Grandpa, and all you wish for is to lie down for a good old nap. 

“There is no time for sleep, here comes the cookies!” – Grandma

At this Bodega evening you will have the opportunity to dress up as your own grandparents! With a dusty old wig, glasses at the tip of your nose and woolen west you are set to go. “The only limit is your imagination” is something we unfortunately cannot write here, for grandparents are and always will be grandparents. 

Flatlusa will also be there to play old tunes in Festsalen!

Earlier Event: January 24
Temafest: gangster
Later Event: February 3
LørdagsLounge med karaoke