Back to All Events

Internasjonal bodega med dragestil


Hvor: Bodegaen og Halvors hybel

Når: 7. februar

CC: 0/50/110

 

Internasjonal/internazionale/lahui/internationaal bodega

 

Vårens internasjonale bodega vil fylle deg med eksotiske rytmer! (Hvis det er lov å si..) Det blir hete føtter og det blir hoftesvinging når Dragestil spiller om til dans! Dette 7- mannsorkesteret fra Ås og omegn spiller musikk basert på melodier fra norsk folkemusikk i kombinasjon med afrikanske tunes og latinamerikanske rytmer. Og alt dette krydres med litt improvisasjon!

 

Dragestil vil få det til å gynge denne internasjonale kvelden!

 

Vi sees!

 

ENGLISH

 

Where: Bodegaen and Halvors hybel

When: 7th of February

CC: 0/50/110

 

International/internazionale/lahui/internationaaal bodega

 

This spring’s international bodega will fill you with exotic rhythms! (If you’re allowed to say that…) There will be hot feet and hips will be moving when Dragestil plays! The 7-people man orchestra from and surrounding Ås plays melodies from Norwegian folk music with African tunes and Latin rhythms. And it’s all mixed with improv!

 

Dragestil will make it rock this international night!

Earlier Event: February 5
Filmvisning
Later Event: February 10
Folkedanskurs med Leikarringen Frøy