Back to All Events

Konsert: Sløtface


Når: 09.03.18
Hvor: Halvors
CC: 150/250 + avgift

Sløtface er klare for stor norgesturné!
Etter å stort sett ha vært på veien og turnert i utlandet, er endelig Sløtface klare for for en lang norgesturné på nyåret. Turneen starter med et brak under UKA i Trondheim i Storsalen allerede 22. oktober, og i dag er vi glade for å annonsere første bolk med datoer for 2018!

Sløtface ga nylig ut albumet «Try Not To Freak Out» til strålende kritikker både internasjonalt og her hjemme. De siste årene har bandet turnert massivt internasjonalt, både på egne headlinerturneer og som support for The Cribs og Los Campesinos! Da de ga ut albumet «Try Not To Freak Out» sto et samlet internasjonalt og norskt pressekorps bak dem, og hyllet deres poppunk, som verken er redd for å uttrykke holdninger eller meninger.

Selv fortalte Sløtface følgende om albumet: 
- Det handler om å være i 20-årene og det å egentlig ikke vite hva du gjør med livet ditt. Det handler om angst og skyldfølelse og å alltid kjenne på at det du gjør er litt feil. Akkurat som du alltid er på feil sted.
- Vi ville fortelle de typiske mannlige indie-historiene fra et kvinnelig perspektiv, understreker Sløtface.

2017 var allerede et stort år for Sløtface allerede før albumet ble sluppet i september. Stavangerbandet har fått massiv oppmerksomhet i utlandet, med over 6000 spillinger på internasjonale radiokanaler, inkludert ukentlige spillinger fra Annie Mac, Huw Stephens og Phil Taggart på BBC Radio 1 og listing på triple j i Australia. Bandet har blitt hedret av musikksteder og aviser som The Guardian, The Fader, Billboard, NME, Noisey, Rocksound, Paste Magazine, CLASH og Consequence of Sound. Vokalist Haley Shea ble dessuten nevnt som en av de kuleste rockeartistene i verden av musikkmagasinget Kerrang!, akkurat nå. 

Samtidig har Sløtface, som består av vokalist av Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommis Halvard Skeie Wiencke stadig bemerket seg her hjemme siden de var med i Urørtfinalen i 2015. Bandet har opptrådt på flere av Norges største festivaler (Øya, Pstereo, Slottsfjell), sluppet EPene «We’re Just OK» (2014), «Sponge State» (2016) og «Empire Records» (2016) med kontinuerlig støtte fra radiokanaler som NRK P3 og P13.

Sauropod
Oslo-trioen Sauropod platedebuterte endelig i fjor med "Roaring at the Storm", et album som gjenspeiler deres allerede lokalt anerkjente "duracell-hypre"-konserter på en god måte. Den ble kalt både årets rockedebut, nykommersensasjon og andre både mer og mindre himmelfalne ting i norsk og utenlandsk presse. Det siste året har de brukt på å utvide horisonten gjennom intens utenlandsturnering i en håndfull nye land, deriblant foran rett under 3000 folk i Frankrike under Transmusicales-festivalen, Eurosonic i Nederland og ikke minst mange, ofte smekkfulle klubber derimellom! 
Risikoen for å snuble inn på Sauropod-konsert i Norge har med andre ord vært minimal det siste året, men de kommer til Samfunnet i Ås og har masse ny musikk å by på, foruten sin sedvanlige smittsomme energi!

ENGLISH

When: 09.03.18
Where: Samfunnet, Halvors
CC: 150/250 + fee

Sløtface is ready to go on tour in Norway.
After being on tours abroad, Sløtface is finally ready for a long tour in Norway at the beginning of the new year. The tour started off at UKA in Trondheim in Storsalen the 22nd October, and today we are happy to announce the first dates for 2018!

Sløtface recently released the album “Try Not To Freak Out”, which got great critiques both internationally and here in Norway. For the last few years the band has been on many international tours, on both their own headline tours, and supporting The Cribs and Los Campesinos! When they released the album “Try Not To Freak Out”, both Norwegian and international press corps were praising their pop punk, and that they’re not afraid to express their attitudes or opinions through their songs. 

Sløtface said following about their album: 
- It’s about being in your twenties and not really knowing what you’re doing with your life. It’s about anxiety and guilt and feeling like you’re doing everything a bit wrong. Like you’re always in the wrong place.
- We wanted to tell about the typical male indie-stories from a female perspective, Sløtface emphasizes. 

2017 was already a huge year for Sløtface, even before releasing their album in September. The band from Stavanger has received huge international attention, with being played more than 6000 times on international radio channels, weekly played from Annie Mac, Huw Stephens and Phil Taggart at BBC Radio 1 and listed at triple j in Australia. The band has been praised by music places and magazines like The Guardian, The Fader, Billboard, NME, Noisey, Rocksound, Paste Magazine, CLASH and Consequence of Sound. Vocalist Haley Shea was just described as one of the coolest rock artists in the world by the music magazine Kerrang!

At the same time has Sløtface, which consists of Vocalist Haley Shea, guitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy and drummer Halvard Skeie Wiencke, gotten a lot of attention here in Norway as well after being in the final of Urørt (“untouched”) in 2015. The band has performed at some of the biggest festivals in Norway (Øya, Pstereo, Slottsfjell), released the EP’s “We’re Just OK” (2014), “Sponge State” (2016) and “Empire Records” (2016), with a continuous support from Norwegian radio channels like NRK P3 and P13.

Earlier Event: March 7
RockeBodega
Later Event: March 10
Lørdagslounge med kahoot