Back to All Events

ÅSLO: Klein søndag

// ENGLISH BELOW //

 

Ikke medlem av samfunnet enda? Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0C52/

 

Samfunnet oppfordrer alle til å kjøpe billett på Linticket på forhånd!

 

Hvor: Halvors

Når: 29. april

CC: 0/0/40 + avgift

Husk ID!

 

Det er tid for en skikkelig klein søndag, og denne gangen blir det ekstra kleint. Send inn noen av dine kleine historier eller opplevelser, gi oss dikt du skrev når du var 14, utdrag fra din barndomsdagbok, sanger du har skrevet, eller det beste du har opplevd på Samfunnet. Historiene blir lest opp av Gunnar Størseth Haarr med innlevelse fra en annen verden. Historiene du sender inn blir anonyme, så gi oss det beste du har.

 

Send historiene til aktivitet@samfunnetiaas.no

 

ENGLISH

 

Samfunnet encourages everyone to buy ticket in Linticket in advance!

 

Where: Halvors

When: 29th of April

CC: 0/0/40 + fee

Remember ID!

 

It’s time for a really awkward Sunday, and this time it will be especially awkward. Send in some of your awkward stories or experiences, maybe a poem you wrote as fourteen, an excerpt from your childhood diary, cliché songs you’ve written, or the weirdest thing you have experienced at Samfunnet. The stories will be read out loud by Gunnar Størseth Haarr, with great enthusiasm. The stories you send us will of course be anonyms, so send us the best you’ve got.

 

Send your stories to aktivitet@samfunnetiaas.no

Earlier Event: April 29
Vårpuss
Later Event: May 2
Hittegodsbodega