Back to All Events

Tirsdagspåfyll: Kjønn og klima med Spire Ås

Hvor: Møterommet

Når: 3. april

CC: Gratis

Husk ID!

 

Kvinner og menn rammes ulikt av klimaendringene. Spire skrive i vårens kampanje om hvordan kvinner rammes hardest av, men også kjemper sterkt mot klimaendringene og for tilpasning. Sammen med Ås Feministiske Studenter inviterer Spire Ås til en samtale om temaet.

 

ENGLISH

 

Where: Meeting room

When: 3rd of April

CC: Free

Remember ID!

 

Climate change effects women and men differently. In Spire’s spring campaign they write about how women is more affected by, but also fights hard against climate change and adapts. Together with Ås Feminist Students, Spire Ås invites to a talk about the theme.

Earlier Event: March 21
Temafest: Påskestemning
Later Event: April 4
Samfunnsmøte: Sannhet til salgs