Back to All Events

Sjakkturnering

// ENGLISH BELOW //

 

Ikke medlem av samfunnet enda?

Meld deg inn her: https://www.linticket.no/registrering2/AD3C0D0C52/

 

Hvor: CafeKlubben

Når: 8. april

CC: 0/0/40 + avgift

Husk ID!

 

Du har kanskje fulgt med på Magnus Carlsens ferd mot verdensherredømme? Du har kanskje tenkt ”det der kunne jeg klart også!”? Vel, nå kan du få lære enda mer om denne sporten/idretten/hobbyen og få konkurrere i den!

 

Follo Sjakkforening arrangerer sjakkturnering. De starter med innledningsforedrag før det blir noen runder med 10 -minutterspartier. Her kan du virkelig få testet deg mot distriktets ypperste sjakkhjerner eller mot en venn som er litt for stor i kjeften på fest!

 

Her er det bare å droppe innom for noen sjuke sjakkmoves!

”Suksess for min spanske åpning!” - Sjeik Ben Redic Fy Fazan

 

ENGLISH

 

Where: CafeKlubben

When: 8th of April

CC: 0/0/40 + fee

Remember ID!

 

Maybe you have been following Magnus Carlsen’s journey to take over the world? You might have even thought, “I can do that!” Well, now is your chance to learn more about this sport/activity/hobby, and even get the chance to compete in it!

 

Follo Chess Association is organizing this chess tournament. They start off with introductory lectures before playing a couple rounds of 10-minute games. Here you will have the opportunity to really push yourself against some of the district’s top chess players, or maybe challenge that friend who is always bragging at parties!

 

Stop by to witness some sick chess-moves!

“Success for my Ruy Lopez!” – Unknown